• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2016

08:54

(VIDEO) DENVERU MALO JEDAN JOKIĆ! Srbin blistao, ali njegov tim izgubio

Košarka

(VIDEO) DENVERU MALO JEDAN JOKIĆ! Srbin blistao, ali njegov tim izgubio

Podeli vest

Srpski reprezentativac Nikola Jokić odigrao je sjajnu utakmicu za Denver protiv Portlanda, ali je njegov tim izgubio meč - 115:113

 

 

Jokić je za 34 minuta igre ubacio 23 poena uz 17 skokova, četiri ukradene lopte, dve asistencije i blokadu, što je jedna od njegovih najboljih partija od dolaska u NBA ligu.

Ipak, Denver je pao i to posle pogotka najboljeg igrača meča Damijena Lilarda 0,3 sekunde pre kraja, a to je bio njegov ukupno 37. poen.

Bosanac Jusuf Nurkić je igrao 23 minuta za Denver i ubacio 12 poena uz devet skokova.

Utakmicu je izgubio i drugi srpski reprezentativac, Nemanja Bjelica, čija je Minesota poražena od Sakramenta - 106:103.

Bjelica se nije naigrao na ovom meču, pošto je ubacio samo poen, uz četiri skoka, asistenciju i blokadu za 13 minuta igre.

San Antonio je nastavio da melje, upisavši i treću pobedu na početku sezone. Sparsi su na svom terenu savladali Nju Orleans 98:79, a najbolji igrač na terenu bio je Kavi Leonard sa 20 poena. 

NBA LIGA

Subota
Denver - Portland  103:105
San Antonio - Nju Orleans  98:79
Sakramento - Minesota  106:103
Filadelfija - Atlanta  72:104
Šarlot - Boston  98:104
Njujork - Memfis  111:104
Klivlend - Orlando  105:99
Čikago - Indijana  118:101
Milvoki - Bruklin  110:108

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija