• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.11.2016

22:17

(VIDEO) EVROLIGA: CSKA nastavlja da melje, Raduljica i Armani pali u produžetku

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: CSKA nastavlja da melje, Raduljica i Armani pali u produžetku

Podeli vest

Košarkaši CSKA iz Moskve nastavljaju da melju, u petom kolu su u gostima savladali Olimpijakosom 81:75 (25;21, 19:7, 22:23, 15:24)

"Armejci’" su na poluvremenu imali 16 poena prednosti, ali su Atinjani uveli meč u neizvesnu završnicu. Prišao je Olimpijakos na 73:77 minut i po pre kraja, ali nije imao snage za više od toga.

Posle ovog trijumfa, izabranici Dimitrisa Itudisa ostali su na prvoj poziciji na tabeli sa maksimalnim učinkom, dok je Olimpijakos na četvrtoj poziciji sa skorom 3-2. 

Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Nando De Kolo sa 22 poena i 9 skokova, Eron Džekson dodao je 15 poena, dva više od Kajla Hajnsa. Srpski plejmejker Miloš Teodosić postigao je 10 poena uz 5 asistencija. 

Grčkom timu nije bio dovoljan Jorgos Printezis koji je utakmicu završio sa 26 poena i 7 uhvaćenih lopti, pratio ga je Vasilis Spanulis sa 14 poena, dok je Nikola Milutinov za 10 minuta na parketu upisao po 3 poena.

U drugoj utakmici Bamberg je nakon drame savladao Emporio Armani, rezultatom 106:102. Italijani su imali dvocifreno vođstvo tokom prvog dela igre, ali je domaćin serijom na startu drugog poluvremena uspeo da se vrati, izbori produžeta i trijmfuje.  

Najzaslužniji je bio Darijus Miler sa 27 poena, dok je Nikolo Meli dodao 15 poena i 9 skokova. Kod Armanija najefikasniji je bio Rakim Sanders sa 25 poena, Đentile je imao 18. Srpski centar Miroslav Raduljica je na terenu proveo nešto manje od 15 minuta i za to vreme postigao 5 poena, a Milan Mačvan nije bio u protokolu. 

 

EVROLIGA

5. kolo

Četvrtak
Bamberg - Armani 106:102
Olimpijakos - CSKA 75:81
Real Madrid - Galatasaraj 21.00

Petak

Žalgiris - Darušafaka 18.00
Efes - Panatinaikos 18.45
Crvena zvezda - Baskonija 19.00

Sreda
Fenerbahče - Uniks 73:81
Makabi - Barselona 69:79 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija