• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

04.11.2016

22:21

EVROLIGA: PAO pao posle dva produžetka, Darušafaka slavila u Kaunasu

Košarka

EVROLIGA: PAO pao posle dva produžetka, Darušafaka slavila u Kaunasu

Podeli vest

Košarkaši Darušafake pobedili su Žalgiris u Kaunasu sa 83:80 u utakmici 5. kola Evrolige, dok je Efes posle trilera i dva produžetka bio bolji od Panatinaikosa 91:83

Ekipa Dejvida Blata je  stigla je do treće pobede u sezoni nanevši Litvancima četvrti poraz. Žalgiris jei deset poena prednosti na poluvremenu, ali su se gosti vratili tokom trećeg perioda. Gosti iz turske ubacili su čak 35 poena i preokrenuli rezultat. 

Skoti Vilbekin imao je 16 poena i 2 asistencije, a 16 poena i 5 skokova dodao je Adrijan Moerman, dok je Bred Vonamejker takođe bio dvocifren sa 14 poena. Kod domaćina, Leo Vesterman je imao 21 poen.

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su Panatinaikos u Istanbulu posle dva produžetka sa 91:83. Gosti iz Atine vodili su u većem delu dramatične utakmice, ali nisu izdržali do kraja.  Na kraju regularnog toga Hanikat je promašio šut za pobedu Efesa, u prvom produžetku je Rivers gostima doneo izjednačenje, da bi Efes u drugom produžetku stigao do trijumfa.

Ertel je imao 17 poena, Hanikat je dodao 15,  a 13 Tomas. U poraženoj ekipi, 15 poena ubacio je Rivers, 13 Papas, a 12 Gist. 


EVROLIGA

7. kolo

Petak
Žalgiris – Darušafaka 83:80
Anadolu Efes – Panatinaikos 91:83
Crvena zvezda – Baskonija 63:70


Četvrtak
Real Madrid – Galatasaraj 90:81
Bamberg – Armani 106:102
Olimpijakos – CSKA 75:81 


Sreda
Makabi – Barselona 69:79
Fenerbahče – Uniks 73:81

(VIDEO) EVROLIGA: CSKA nastavlja da melje, Raduljica i Armani pali u produžetku

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija