• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

21.11.2016

14:20

MARINA MALJKOVIĆ UPOZORAVA: Protiv Ukrajine kao protiv Australije!

Košarka

MARINA MALJKOVIĆ UPOZORAVA: Protiv Ukrajine kao protiv Australije!

Podeli vest

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da njena ekipa mora da prevaziđe sebe u predstojećoj utakmici u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine, ali da veruje u pobedu

 


- Ovo će biti verovatno naša najvažnija utakmica i verujem da možemo da je pobedimo, ali biće mnogo teško. Treba da izvučemo ozbiljne pouke iz duela protiv Luksemburga. Da bi se pobedila Ukrajina, moraćemo da prevaziđemo sebe. Očekujem pun "Čair", potrebna nam je velika podrška u Nišu. Želimo da završimo ove kvalifikacije na pravi način - rekla je Maljkovićeva za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

Košarkašice Srbije igraju u sredu od 18 časova u Nišu protiv Ukrajine, utakmicu poslednjeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Češkoj 2017. godine. Pobednici devet kvalifikacionih grupa plasiraće se direktno na Evropsko prvenstvo, a šest drugoplasiranih igraće u baražu. Srbija mora da pobedi Ukrajinu sa četiri i više poena razlike kako bi osvojila prvo mesto u grupi.

- Čeka nas veoma teška utakmica protiv Ukrajine. Da bih vam bolje dočarala, utakmica sa Ukrajinom će za reprezentaciju Srbije biti teška bar kao utakmica sa Australijom na Olimpijskim igrama. Ukrajina nas je pobedila u prvoj utakmici, ali u odnosu na taj sastav oni su dvostruko ili čak trostruko bolji. Jedino mesto koje je kod njih bilo diskutabilno je bila pozicija plejmejkera, ali su sada i to pokrili sa naturalizovanom Amerikankom Dandrom Mos - rekla je selektorka evropskog prvaka.

U odnosu na prvu utakmicu sa Ukrajinom, za Srbiju će igrati Sonja Petrović.

Ulaz u nišku halu Čair biće besplatan.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija