• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: eurohoops

28.11.2016

19:59

BJELICA SVIM SRCEM UZ CRVENO-BELE: Voleo bih Zvezdu i Fener na F4 Evrolige

Košarka

BJELICA SVIM SRCEM UZ CRVENO-BELE: Voleo bih Zvezdu i Fener na F4 Evrolige

Podeli vest

Nemanja Bjelica, as Minesote, otkrio je za portal Eurohoops da bi na fajnal-foru Evrolige želo da vidi Crvenu zvezdu i Fenerbahče

Veoma me je zabolelo što nisam bio u Riju. Ponosan sam na rezultat reprezentacije
Nemanja Bjelica

- Drugačiji je novi format Evrolige. Fer to što morate da igrate protiv svake ekipe i da tako najboljih osam uđu u plej-of. Teško je reći posle devet kola ko su favoriti, ostalo je još mnogo da se igra. Bilo bi lepo videti Zvezdu i Fenerbahče na fajnal-foru - priznao je Bjelica.

Zbog povrede stopala Bjelica nije mogao da učestvuje na Olimpijskom igrama u Riju, što mu je i dalja "rak rana".

Veoma me je zabolelo što nisam bio u Riju. Ponosan sam na rezultat reprezentacije. Nadam se da ću biti sposoban da igram na Evrobasketu 2017.  Posle svega što smo postigli na prethodnih takmičenjima, jedni smo od favorita, ali moramo da budemo koncentrisani od početka. Da svaki meč mude kao finale - poruliio je srpski reprezentativac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija