• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.12.2016

13:26

DANILOVIĆ: Čast mi je što sam predložen da vodim KSS!

Košarka

DANILOVIĆ: Čast mi je što sam predložen da vodim KSS!

Podeli vest

Proslavljeni srpski košarkaš Predrag Danilović podneo je zvaničnu kandidaturu za predsednika Košarkaškog saveza Srbije i poručio da mu je čast što je predložen za takvo mesto

 

- Posle razgovora sa mnogim istaknutim ljudima srpske košarke prihvatio sam predlog velike većine delegata Skupštine da budem kandidat za predsednika KSS-a. Ovaj predlog i podrška koju sam dobio predstavljaju za mene veliku čast, a ujedno i priznanje za sve što sam do sada postigao, prvo kao igrač, a potom i kao sportski funkcioner - rekao je Danilović u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Skupština KSS zakazana je za 15. decembra kada će biti izabran naslednik Dragana Ðilasa.

- Ukoliko dobijem poverenje delegata na Skupštini KSS za program koji sam predložio, očekujem da svi mi koji u Srbiji volimo košarku zajedno radimo na daljem razvoju našeg najtrofejnijeg sporta - izjavio je Danilović.

Kako je saopštio KSS, Danilović je jedini podneo kandidaturu za čelnu poziciju u KSS-u, čiji je rok istekao danas u podne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija