• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.12.2016

09:45

NBA LIGA: Bjelica i Marjanović nisu igrali, Minesota i Detroit izgubili

Košarka

NBA LIGA: Bjelica i Marjanović nisu igrali, Minesota i Detroit izgubili

Podeli vest

Srpski košarkaši iz NBA lige, Nemanja Bjelica iz Minesote i Boban Marjanović iz Detroita nisu u noći između nedelje i ponedeljka igrali na utakmicama koje su njihovi timovi izgubili u NBA ligi

 

Minesota je na svom terenu izgubila od Golden Stejta sa 116:108. Odličnu igru u ekipi Golden Stejta pružio je Klej Tompson, koji je sa 30 poena vodio svoj tim. Stefon Kari je postigao 22. 

Golden Stejt je odigrao četvrtu utakmicu u pet dana, a posle poraza u prethodnoj od Memfisa nastavio je seriju od 111 utakmica u NBA ligi u kojoj nije poražen dva puta zaredom. 

NBA LIGA

Nedelja
Detroit – Filadelfija  79:97
Minesota – Golden Stejt 108:116
Oklahoma Siti – Boston   99:96
Finiks – Nju Orleans   119:120 pp
L.A. Lejkers – Njujork   112:118

 Filadelfija je zabeležila drugu uzastopnu pobedu u gostima, prvi put posle skoro godinu dana. Taj klub je u četvrtak bio bolji od Nju Orleansa, čime je prekinuo niz od 23 poraza na strani. 

Najefikasniji u Filadelfiji bili su Robert Kovington sa 16 i Ersan Iljasova sa 15 poena, dok je Džalil Okafor postigao 14. U Detroitu se istakao Markus Moris sa 28.

Nju Orleans je posle produžetka pobedio Finiks u gostima sa 120:119, pošto je prethodno u drugom poluvremenu nadoknadio zaostatak od 15 poena.

Pelikani su pobedili uprkos veoma lošoj večeri svog najboljeg igrača Entonija Dejvisa, koji je pogodio samo četiri od 17 šuteva iz igre. On je utakmicu završio sa 14 poena, čak 16 manje od svog proseka u NBA ligi. Dejvisovu lošu igru nadomestio je Tim Frejzer, koji je ostvario svoj prvi "tripl-dabl". 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baradja

pre 7 godina

Ovog Bobija svi hvale u NBA,a on siroma samo greje klupu...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija