• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.12.2016

22:24

(VIDEO) EVROLIGA: Sevalo na Bosforu - Blat bolji od Željka! CSKA može i bez Tea!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Sevalo na Bosforu - Blat bolji od Željka! CSKA može i bez Tea!

Podeli vest

Košarkaši Darušafake pobedili su u gostima ekipu Fenerbahčea sa 71:64 u 13. kolu Evrolige, dok je moskovski CSKA slavio na gostovanju Makabiju iz Tel Aviva - 80:76

Darušafaku su do sedme pobede u Evroligi predvodili Skoti Vilbekin sa 22 i Vil Klajburn sa 20 poena, dok je Bred Vonamejker utakmicu završio sa 12 poena. 

U ekipi Željka Obradovića, koja je upisala peti poraz, najbolji je bio Kostas Slukas sa 16 poena, Ekpe Judo je ubacio poen manje, a Bobi Dikson je postigao 10. Srpski reprezentativac Nikola Kalinić meč je završio sa dva poena, a Bogdan Bogdanović nije igrao zbog povrede.

(VIDEO) ŽESTOK OBRAČUN U ISTANBULU! Bobi Dikson glavom "zabo" Vilbekina!

Meč je obeležio i sukob Vilbekina i Diksona krajem prvog poluvremena kada je plejmejker Fenerbahčea glavom udario rivala. Sudija Luidji Lamonika je podelio tehničke greške Vilbekinu, Diksonu i Janu Veselom, dok je isključio Adrijena Moermana koji je ušao sa klupe Darušafake. 

Fenerbahče je meč završio bez Jana Veslog koji je u nastavku utakmice zaradio i drugu tehničku grešku. 

CSKA je bez dvojice najboljih igrača Miloša Teodosića i Nanda de Koloa pobedio u Tel Avivu. "Armejce" su do 12. pobede vodili Kori Higins sa 16, Vitali Fridzon sa 13 i Eron Džekson sa jednim poenom manje.

Na drugoj strani se istakao Endru Gaudlok sa 19 poena, a Viktor Rud je postigao 16.

Panatinaikos je u Milanu bio bolji od Armanija sa 86:72 uz sjajnu partiju Majkla Džejmsa, koji je postigao 19 poena, a Nik Kalates 16.

U Armaniju je najbolji bio Džamal Meklin sa 16, dok je Miroslav Raduljica postigao devet, a Milan Mačvan osam poena.

Baskonija je u španskom derbiju pobedila Barselonu sa 65:62. 

EVROLIGA

13. kolo

Fenerbahče - Darušafaka 64:71
Armani - PAO 72:86
Makabi - CSKA 76:80
Baskonija - Barselona 65:62


utorak: 

Real Madrid - Bamberg 95:72
Olimpijakos - Crvena zvezda 73:65
Efes - Žalgiris 71:84
Uniks - Galatasaraj 73:60



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17