• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Stefanović

28.12.2016

07:00

TEODOSIĆ UOČI GOSTOVANJA U ARENI: Zviždao bih i ja sebi da sam među "delijama"!

Košarka

TEODOSIĆ UOČI GOSTOVANJA U ARENI: Zviždao bih i ja sebi da sam među "delijama"!

Podeli vest

Najbolji igrač moskovskog CSKA Miloš Teodosić pred sutrašnji meč sa Zvezdom kaže da se ne ljuti na navijače crveno-belih koji su mu zviždali i vređali ga prilikom prethodnog duela

Zviždao bih sam sebi da sam na tribinama sa "delijama", kaže za Informer najbolji košarkaš moskovskog CSKA Miloš Teodosić uoči sutrašnjeg (19.00) duela sa Crvenom zvezdom u beogradskoj Areni. Navijači crveno-belih zviždali su Teu i vređali ga tokom prethodne utakmice sa CSKA.

Nema popusta
Poznato je da navijam za Zvezdu, ali to neće uticati na moju igru
Miloš Teodosić, košarkaš CSKA

"Armejci" su se sastali sa Zvezdom prošle sezone u četvrtfinalu Evrolige. Rusi su slavili sa 3:0 u pobedama, a Teodosić je u poslednjoj utakmici u Beogradu bio nemilosrdan protiv ekipe za koju otvoreno navija. Zvezdaši mu to nisu oprostili, pa su ga žestoko vređali, a jedan od navijača je otišao čak i korak dalje, pa je Teodosića gađao čašom u glavu.
 

Teške utakmice

Teodosić se, međutim, ne ljuti i poručuje da je spreman za duel 15. kola Evrolige.

Starsportphoto©

Dangubić: Tea ne
možeš da sačuvaš

Krilni igrač Crvene zvezde Nemanja Dangubić istakao je da mu neće biti lako da zaustavi Teodosića u narednom duelu sa CSKA.
- Teodosić se ne čuva. Međutim, jačina CSKA nije samo Teo ili Nando de Kolo, tu su svi ostali. Oni su kvalitetan tim. Mi ćemo morati da pružimo maksimum kako bismo ih zaustavili - objasnio je Dangubić.

- Nisam tad pogođen, ali znamo kakva je situacija bila. Nisam se ljutio ni tada, neću sigurno ni sad, šta god da bude. Iskren da budem, da sam na tribinama, ja bih prvi zviždao svakom protivničkom igraču i navijao protiv bilo koga, a u korist mog tima. To je normalno i ja nemam problem sa tim - objasnio je Teodosić.

Teodosić kaže da mu nikad nije lako da igra protiv Zvezde.

- Poznato je moje navijačko opredeljenje i zbog toga ovi trenuci nisu laki za mene. Međutim, to neće uticati na moju igru. Ja sam prvenstveno profesionalac, pa tek onda navijač - istakao je Teodosić. 

Ekipa CSKA zauzima prvo mesto na tabeli Evrolige sa 12 pobeda, uz dva poraza, i apsolutni je favorit u sutrašnjem meču. S druge strane, crveno-beli su deseti sa šest pobeda i osam poraza. 

DOSADAŠNJI SUSRETI ZVEZDE I CSKA

18. 4. 2016.
Crvena zvezda     - CSKA    71:78
14. 4. 2016.
CSKA - Crvena zvezda    77:76
12. 4. 2016.
CSKA - Crvena zvezda    84:74
23. 9. 2014.
CSKA - Crvena zvezda    77:72
11. 11. 1999.
Crvena zvezda    -CSKA 65:80
30. 9. 1999.
CSKA - Crvena zvezda    86:62

 

Međutim, Teodosić ističe da njegov tim ne sme unapred da upiše pobedu u Areni.

- Uvek ima mesta iznenađenjima u košarci, u to smo se mnogo puta uverili. Zato se ne zanosim mnogo činjenicom da smo apsolutni favoriti - kazao je Teodosić i dodao:

- Košarkaši Zvezde će sigurno biti dobro spremni za ovaj duel. Igraće pred punom halom i očekujem da budu posebno motivisani. U odličnoj su formi i sigurno će tražiti način da nas pobede.

Priznanje KSS

Košarkaški savez Srbije proglasiće Teodosića za najboljeg igrača naše zemlje u ovoj godini. Teo ističe da mu ovo priznanje mnogo znači.

- Trofeji, pobede i titule su moja najveća motivacija i naravno da mi znači svako priznanje. Hvala onima koji su me izabrali, ali uspeh u timskog sporta je i timski uspeh tako da su svaki trofej i priznanje zasluga i mojih drugova sa parketa. Svako od nas iz reprezentacije je mogao da dobije ovu nagradu. Stoga, hvala saigračima na uspesima koje zajedno postižemo - zaključio je Teodosić.
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija