• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.12.2016

08:53

(VIDEO) NBA LIGA: Vestbruk je čudovište, Harden razmontirao Dalas!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Vestbruk je čudovište, Harden razmontirao Dalas!

Podeli vest

Košarkaši Oklahome pobedili su u noći između utorka i srede u gostima Majami sa 106:94, dok je Juta sa 102:100 trijumfovala protiv Los Anđeles Klipersa u utakmicama NBA lige.U ostalim mečevima Boston je sa 113:103 pobedio Memfis, dok je Hjuston sa 123:107 bio bolji od Dalasa

Oklahoma je na Floridi iznenađujuće lako pobedila Majami, kontrolisala je meč od početka i jedini pad u igri igrači Tandera imali su u poslednjoj deonici, ali Majami nije imao snage za preokret.

Najzaslužniji za trijumf bio je odlični Rasel Vestbruk sa novim "tripl-dabl" učinkom od 29 poena, 17 skokova i 11 asistencija, dok je Enes Kanter postigao 19, a uz to je imao i osam uhvaćenih lopti. Vestbruku je ovo bio 15. "tripl-dabl" u sezoni, a 30. u 2016. godini.

S druge strane najefikasniji u ekipi Majamija bio je Džoš Ričardson sa 22 poena, uz pet skokova i tri asistencije, dok je Džejms Džonson postigao 15.

Oklahoma sada ima 19 pobeda i 12 poraza, dok Majami s druge strane ima 10. trijumfa i 21. poraz. 

Juta je na gostovanju protiv LA Lejkersa (102:100) prekinula seriju od tri uzastopna poraza poraza, a do pobede ih je predvodio Gordon Hejvard sa 31 poenom i devet skokova, a Rudi Gober je ostvario "dabl-dabl" od 12 poena i 11 skokova. Najefikasniji u ekipi "jezerdžija" bio je Džulijus Rendl sa 25 poena, uz 12 skokova, a Lou Vilijams dodao je 22.

Boston je do pobede protiv Memfisa (113:103) predvodio Averi Bredli sa 23 poena, sedam skokova i četiri asistencije, kao i Ajzea Tomas sa 21 poenom, jednim skokom i sedam asistencija. S druge strane u ekipi Memfisa se istakao Mark Gasol sa 26 poena, devet asistencija i četiri skoka, a Toni Alen dodao je 17 poena. Boston sada ima 18 pobeda i 13 poraza, dok Memfis ima skor 20-13.

NBA LIGA

Boston - Memfis 113:103
Majami - Oklahoma Siti 94:106
Dalas - Hjuston 107:123
LA Lejkers - Juta 100:102


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija