• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

29.12.2016

08:23

(VIDEO) NBA: MOĆNI JOKIĆ "ZAKUCAO" BJELICU, Bobi stigao do tri poena i tri skoka!

Košarka

(VIDEO) NBA: MOĆNI JOKIĆ "ZAKUCAO" BJELICU, Bobi stigao do tri poena i tri skoka!

Podeli vest

Protekle noći okršaj u NBA ligi imala su dvojica srpskih košarkaša u kojem je Nikola Jokić zasenio starijeg kolegu iz reprezentacije Nemanju Bjelicu

U pobedi Denvera nad Minesotom 105:103, Jokić je kao startni centar bio na korak od tripl-dabla sa 16 poena, 11 asistencija i osam skokova, uz jednu blokadu, za 34 minuta.

S druge strane, Bjelica je promašio svih pet pokušaja iz igre (0/2 za tri), te imao pet skokova i dva proigravanja za 18 minuta na parketu.

Najefikasniji u ekipi Nagetsa bio je Danilo Galinari sa 18 poena uz pet skokova, Vilson Čendler je dodao 17 poena uz sedam uhvaćenih lopti, a Emanuel Mudiaj postigao 15 poena i imao pet asistencija.

U redovima Timbervulvsa Endru Vigins je postigao 25 poena, 20 je dodao Đorđi Dijeng, 18 Riki Rubio uz osam skokova, sedam asistencija i četiri ukradene lopte, dok je Karl-Entoni Tauns imao tripl-dabl sa 15 poena, 11 skokova i deset asistencija. 

Protekle noći je nastupio i treći Srbin u NBA ligi, Boban Marjanović je imao po tri poena i skoka za četiri minuta na parkeru u porazu Detroita od Milvokija 119:94. 

Bakse su do pobede nosili Džabari Parker sa 31 poenom, devet skokova i sedam asistencija, te Janis Adetokumbo sa 23 poena i osam asistencija, a dobro ih je pratio Greg Monro sa 14 poena, šest proigravanja i pet uhvaćenih lopti. 

Kod Pistonsa su se istakli Tobajas Heris sa 23 poena i 12 skokova, Andre Dramond sa 16 poena i devet uhvaćenih lopti, Redži Džekson sa 14 poena i šest asistencija, te Markus Moris sa 11 poena.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija