• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.12.2016

09:48

NBA LIGA: Klivlend u paklenoj seriji pobeda, Vestbruk isključen protiv Memfisa

Košarka

NBA LIGA: Klivlend u paklenoj seriji pobeda, Vestbruk isključen protiv Memfisa

Podeli vest

Košarkaši Klivlenda pobedili su noćas Boston sa 124:118 i ostvarili 11. pobedu u poslednjih 13 utakmica u NBA ligi

 

 

Šampione NBA lige do pobede su predvodili Kajri Irving sa 32 poena, pet skokova i 12 asistencija, Kevin Lav sa 30 poena i 15 skokova i Lebron Džejms sa 23 poena, osam skokova i 11 asistencija.

Kavalirsi su vodili sa 20 poena u trećoj četvrtini, ali je Boston uspeo da preokrene i u poslednjih dva minuta u tri navrata je vodio sa poenom razlike. Međutim, Irving je zatim postigao četiri poena, a Klivlend je uspeo da se odbrani u poslednje 53 sekunde. Irving je posle toga povredio tetivu, ali povreda nije ozbiljna. 

NBA LIGA

Četvrtak
Šarlot - Majami  91:82
Klivlend - Boston  124:118
Memfis - Oklahoma  114:80
Finiks - Toronto  99:91
Juta - Filadelfija  100:83
LA Lejkers - Dalas  89:101

Memfis je pobedio Oklahomu sa 114:80. Mark Gasol predvodio je Grizlije do pobede sa 25 poena i osam skokova, a Zek Rendolf postigao je 21 poen.

Memfis je potpuno iskoristio isključenje najboljeg strelca lige Rasela Vestbruka i ubedljivom razlikom pobedio Oklahomu. Vestbruk je sredinom treće četvrtine isključen pošto je dobio dve tehničke greške. U tom trenutku Memfis je već imao dvocifrenu prednost, koja je u četvrtoj četvrtini iznosila i 37 poena.

Vestbruk je utakmicu završio sa 21 poenom i pet skokova, a Enes Kanter postigao je 19. 

Košarkaši Dalasa pobedili su Los Anđeles Lejkerse sa 101:89 i ostvarili 12. uzastopnu pobedu u međusobnim duelima. Vesli Metjuz bio je najefikasniji u pobedničkom timu sa 20 poena, Harison Barns postigao je 17 poena uz devet skokova, a Dvajt Pauel i Devin Haris dodali su po 14.

Džulijus Rendl postigao je 18 poena, a Nik Jang 17 za Lejkerse, koji su imali 15 izgubljenih lopti, isto koliko i asistencija.

Finiks je pobedio Toronto sa 99:91 i ostvario drugu pobedu u poslednjih osam utakmica, Juta je bila bolja od Filadelfije sa 100:83 i nanela joj 24. poraz, dok je Šarlot pobedio Majami sa 91:82 i ostvario  peti trijumf u poslednjih osam mečeva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!
Live TV

Šta se zapravo desilo sa Dankom Ilić? Advokat Simić: ima mnogo detalja koji izazivaju sumnju!

Od kako se od utorka popodne pojavila informacija da je devojčica Danka Ilić (2) nestala u naselju Banjsko polje kod Bora, cela Srbija se pita samo jedno: gde je moglo da nestane dete koje je, kako se do sada zna, u presudnom trenutku bilo sa majkom, ima nepune dve godine i od koga nema traga na mestu i u okolini nestanka. Tokom 30 sati potrage, u javnost su stizale nove informacije o okolnostima nestanka devojčice, a mi vam donosimo ključne momente drame koju od sinoć prati cela Srbija i čijem se pozitivnom ishodu svi nadaju. Na ovu tremu u "Info jutru" govorili su Ivan Simić, advokat, Nenad Periš, otac stradalog Mateja Periša i Jugoslava Zajić, psihoterapeut.

28.03.2024

09:39

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija