• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.01.2017

22:52

(VIDEO) EVROLIGA: Micov uzalud pogađao! Lud meč u Izraelu, Makabi pobedio!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Micov uzalud pogađao! Lud meč u Izraelu, Makabi pobedio!

Podeli vest

Košarkaši Anadolu Efesa nadigrali su gradskog rivala Galatasaraj 84:73, u prvoj utakmici 16. kola Evrolige

Efes je ostvario osmu pobedu u sezonu, drugu u poslednja tri kola, dok je Galata doživela 12. poraz, četvrti u nizu, te ostala na dnu tabele.

Najefikasniji u domaćem timu bio je Brajant Danston sa 17 poena uz pet skokova, 13 je imao Derik Braun, 12 je dodao Džejson Grejndžer uz šest asistencija, dok je 11 postigao Brendon Pol.

U redovima Galate istakli su se Sinan Guler sa 20 poena, Vladimir Micov sa 17 poena uz sedam skokova i tri asistencije, te Aleks Tajus dabl-dablom sa 16 poena i deset skokova.

Košarkaši Makabija su u "ludoj" utakmici punoj preokreta pobedili Darušafaku 93:92. Najbolji u timu iz Tel Aviva bio je Soni Vims koji je ubacio 24 poena, a odličnu rolu imalu su Maik Cirbes i Viktor Rud sa po 13 poena.

Kod gostiju je najbolji bio Bred Vonamejker sa 16 poena, a Ante Žižić, koji je stigao pre nekoliko dana je duel završio sa 14.

Ekipa Bamberga je ostvarila ubedljivu pobedu i to protiv Barselone - 85:65, dok je drugi španski tim, ekipa Baskonije razbila Uniks sa 102:70.

EVROLIGA

16. kolo

Četvrtak:

Anadolu Efes - Galatasaraj 84:73
Bamberg - Barselona 85:65
Makabi Tel Aviv - Darušafaka 93:92
Baskonija - Uniks 102:70

Petak:

Fenerbahče - Milano 18.45
Žalgiris - Crvena zvezda 19.00
Olimpijakos - Panatinaikos 20.00
Real Madrid - CSKA 21.00



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija