• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.01.2017

23:38

ŽOC OGORČEN: Viču mi "Željko Turčine...", a veći sam Srbin od njih! Nemam drugare u Zvezdi

Košarka

ŽOC OGORČEN: Viču mi "Željko Turčine...", a veći sam Srbin od njih! Nemam drugare u Zvezdi

Podeli vest

Trener Fenerbahčea Željko Obradović bio je razočaran zbog pogrdnog skandiranja navijača Crvene zvezde

- Nijednom nikakav ružan gest nisam napravio kada sam dolazio, a viču mi "Željko Turčine, napuši se...". Veći sam Srbin od svih njih zajedno. Lako je ovde da se bude Srbin, budite Srbi tamo gde sam ja bio Srbin. Jedna stvar me najviše boli, što niko iz Zvezde nije reagovao na to. Mislio sam da su mi drugari, ali od večeras nisu. Ovo je bilo horsko pevanje, što znači da je pripremljeno - ogorčen je Obradović.

Obradović je potom istakao da su Zvezdini košarkaši igrali hrabro u obedi nad njegovom ekipom.

Jedna stvar me najviše boli, što niko iz Zvezde nije reagovao na to. Mislio sam da su mi drugari, ali od večeras nisu
Željko Obradović, trener Fenera


- Utakmica je bila lepa za gledanje, sa mnogo preokreta i taktičkih stvari. U onoj završnici smo morali da dobijemo. Igrači Zvezde su mladi, hrabri. Utakmica je bila veoma teška. Donosili smo loše odluke, a Zvezda je igrala pametno i mislim da je to odlučilo. Mogli smo lako da privedemo utakmicu kraju, ali ponavljamo greške -  kazao je Obradović.

On je kazao da ga Zvezda ničim nije iznenadila.

- Sve smo predvideli i igrali su na način na koji igraju, sa velikim samopouzdanjem i željom - naveo je srpski stručnjak na klupi turskog kluba.

Obradović je dodao da u Evroligi nema favorita, što se i pokazalo do sada i da su svi rezultati mogući do kraja. On je bio nezadovoljan kako su njegovi košarkaši igrali poslednja četiri napada i odbrane.

- Igrač treba da radi ono što zna. Ako pokušava da bude heroj, a za to nije sposoban, to je veliki problem. Koliko god da im pričaš, prave se i rade stvari koje nisu radili u životu. Ali, to je tako, šta da se radi - kazao je Obradović.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dado

pre 7 godina

Zeljko Srbineee....!!!! Ovi cigani pojma nemaju ko si ti i koliko si ucinio za srpsku i evropsku kosarku! A ciganiju sa severa treba da bude sramota zbog poganog jeszika!!!

bez foliranja

pre 7 godina

Obradović pogođen, jer je u Beogradu navikao da gubi samo kada pušta...

Zelenko

pre 7 godina

Лако ти је бити тренер у клубу који има један од највећих, ако не и највећи годишњи буџет у европској кошарци. Дођи па то буди у Партизану ил Звезди. Наравно да ти то не пада на памет, јер тај посао радиш због лове. И зато бре немој да нам моралишеш о српству. Већина тих клинаца који су ти скандирали сутра би те тапшали по рамени и тражили фотку за успомену. Јер, на овој утакмици ти и јеси био Турчин, и то лепо плаћени Турчин.

Pomracenje uma

pre 7 godina

Covek radi svoj posao. Dobro i profesionalno. Skidam kapu. Kad vodi nas onda to radi iz ljubavi ( jer para ovde nema). Koliko je samo zaduzio ovaj narod i sve navijace. A marva tako.....ali marva je uvek marva. Skandirati tako nekome ko nas je toliko zaduzio je ravno izdaji svoga naroda i zemlje. Ali opet sta zna marva osim da poturi sisu da je muzu. Sramota me je od tolike kolicine gluposti i neandertalizma na jednom mestu.

nonesk

pre 7 godina

Šta reci na sve to, sem: žalosno, tužno i ružno...\nNi jednim svojim potezom ovaj ČOVEK to nije zaslužio. Zadužio nas je i kao igrač i kao trener, a ovako vraćanje tolikom čoveku, sramota... Beograde srami se...\nTo nije moja Srbija.\n

Bgd

pre 7 godina

Ne preteruj, ovo je Srbija, duboko podeljena po raznim osnovama uključujući i navijačku pa si mogao da pretpostaviš da te deo navijača neće dočekati cvećem i recitacijom. Nisu svi na tribinama članovi Srpske akademije nauka i umetnosti.

VLADE

pre 7 godina

GOSPODINE ZELJKO, NISTE VI VECI OD NASEG PREMIJERA.PA VI STE SAMO TRENER.

Vladimir Grobar

pre 7 godina

Mislis veci izdajnik? Obradovic bar nije prodao kuma, prodao svoje ideale, prodao stranku.....

isidora

pre 7 godina

Sramota je sto "veliki" Zeljko Obradovic, sinoc na konferenciji za novinare nijednom nije cestitao Zvezdi, sto nije pohvalio Radonjica koji mu je odrzao lekciju iz taktike i kosarke, Zvezdine kosarkase, koji su stvarno nevidjenom borbenoscu potpuno nadvisili protivnika i izvojevali cistu pobedu. Cistu da ne moze biti cistija, iako je Zeljko upotrebljavao sve nedozvoljene i prljave trikove kako bi uticao na sudije, u cemu je cak i uspevao, jer su sudije pri kraju meca debelo navijali za Turke. Sinoc je Zeljko ispao mali i sitan, i pokazao svoje pravo lice, i jos ce on nama da drzi predavanja is Srbovanja, on koji ne zivi ovde vec 30 godina i nema pojma kako nam je. Sraman potez sinoc, malog coveka Zeljka Obradovica.

dusan1

pre 7 godina

Bio sam ogorčen na zvezdaše onim što je rekao Obradović ,mada to ja u prenosu nisam čuo. Jutros sam razgovarao sa mojim sestrićem i on mi je rekao da nije ništa čuo.Moj sestrić je kulturan,miran i obrazovan čovjek.Također sam razgovarao sa sinom od mojih prijatelja iz Valjeva koji je također bio na utakmici,a koji se i nezna sa mojim sestrićem,koji mi je rekao da ništa od onoga što je rekao Obradović na konfereciji za novinare ni on nije čuo! To mi je bilo jako milo i nema veze sa orkestriranim i unapred naručenim navijanjem. Obradović neka svojim ponašanjem ne produbljuje jaz među i onako nategnutim odnosima među navijačima Partizana i Zvezde!

Car

pre 7 godina

A mozda je Zeljko to izmislio, ili je to plod njegove maste ? Da sutra u Srbiju dodje Nikola Tesla, bio bi americki spijun i placenik.Sta su jedno 4-5 milion Srba koji zive i rade po belom svetu i godisnje unesu vise zivih para u Srbiju nego sto je BDP Srbije ?Pitanje je dana kada ce Nole doziveti slicnu sudbinu.

Nemir

pre 7 godina

Kako to niko nije čuo od prisutnih navijača,izgleda da je jedino on čuo te povike.Koliko ja znam,skandirano je Bogdanoviću.

kales

pre 7 godina

Željko! Na ovo si morao da računaš, čim si otišao u tursku. Oni su nama ubili navijača, i ovo je najmanje što je moglo da se desi. Nisi ti otišao tamo da zaradiš za koru leba. To si odavno već zaradio, a ako ti je malo, onda istrpi.

Drca

pre 7 godina

Zoć budi veliki i u porazu.Nazvati sve prisutne da si veći srbin od svih malo glupavo. U koju to crkvu ideš u Istanbulu .Mislim da ne ideš u crkvu.Mene si povradio kao hrišćanina malo mere nije na odmet.

Zeljko

pre 7 godina

NARAVNO DA NIJE U REDU SKANDIRANJE,ALI SETITE SE STA JE SVE PEVANO PREMIJERU ,GOSPODINU COVICU I PORODICI,KARIJU PESUCU ITD OD STRANE GROBARA,PA SE ISTO NIKO NE SETI DA TO PREKINE IZ UPRAVE PARTIZANA,TAKO DA ZELJKO OBRADOVIC DOBIJA NASLEDSTVO SVOG BIVSEG KLUBA STO SE TICE NAVIJANJA

DELE

pre 7 godina

Sramota je to što se skandiralo Željku i izvinjenje zaslužuje. Ali, mora i on da se izvini, jer tamo na tim tribinama je bilo mnogo ljudi koji su pokazali koliki su Srbi ne u Istanbulu sa platom koliku on ima, već u RS i Kosovu za bedne dnevnice i konzervu, ako su i to dobili...

branko m

pre 7 godina

A da li bi isti komentar bio i da je fener pobedio..????

Vladimir Grobar

pre 7 godina

Kako ce čika Željko da vas maltretira zbog ovoga.....kao Englezi Hrvate u fudbalu i nikada vam nece zaboraviti, oprostiti itd itd... Ima da vas rastura gdje god vas stigne! I pogledajte malo snimak kako Dule moli navijace da ne skandiraju ruzne stvari Pešiću! Učite pošetnici. Još na svaki postignuti koš vi viknete GOOOO

Rango

pre 7 godina

I verujem da su sa osmesima na licu ispratili sve to , a u sebi mislili al smo mu rekli , koji debili. Na zalost oni odslikavaju sve nas . Kako ce lepo u drugoj polusezoni da bude 20 razlike za Zeljka.

branislav57

pre 7 godina

Imam samo jednu zelju , a to je da se propaliteti koji predstavljaju Zvezdu smeste tamo gde im je mesto, a zna se gde se kopa kukuruz za djabe.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija