• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2017

20:44

EVROKUP: Đorđevićev Bajern u plej-ofu, Šved srušio Ulm!

Košarka

EVROKUP: Đorđevićev Bajern u plej-ofu, Šved srušio Ulm!

Podeli vest

Košarkaši minhenskog Bajerna obezbedili su plasman u plej-of fazu Evrokupa, pošto su upisali i četvrtu uzastopnu pobedu, savladali su na gostovanju Lijetkabelisu rezultatom 78:72

Za Nemce nije zaigrao  Maik Cirbes koji se ove nedelje priključio ekipi, a čak četvorica igrača imali su identičan poenterski učinak - Nik Džonson, Anton Gavel,  Devin Buker i  Bris Tejlor ubacili su po 12 poena.

Srpski internacionalac Vladimir Lučić na terenu je proveo 25 minuta i za to vreme postigao 7 poena uz 2 skoka.

U drugom meču 4. kola Grupe F Himki je savladao Ulm 85:84. Aleksej Šved, nosilac igre Duška Ivanovića, ubacio je čak 32 poena uz osam asistencija i četiri skoka. Pored Šveda istakao se i Nobel Bungo Kolo koji je dao 16 poena. U redovima Ulma najbolji je bio Avgustin Rubit sa 20 pioena i 10 skokova.

Miro Bilan je sa 20 poena bio najzaslužniji za pobedu Cedevite protiv Ačbe 99:83, Džejms Rašad je ubacio 19, a Rajan Boutrajt 12. Na drugoj strani bivši centar Crvene zvezde Elmedin Kikanović je bio najbolji sa 18 koševa, Dragan Milosavljević je dodao 12 uz šut za tri poena 3/4. 

EVROKUP

Sreda

Himki - Ulm 85:84
Lijetkabelis - Bajern Minhen 72:78
Lijetuvos Ritas - Nižnji Novgorod 99:73
Cedevita - Alba Berlin 99:83
Fuenlabrada - Lokomotiva Kubanj 20.30
Mursija - Gran Kanarija 20.45

Utorak

Hapoel Jerusalim - Zenit 97:81


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija