• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

07.02.2017

12:15

LAZIĆA NE BRINU DVA VEZANA PORAZA: Stigao nas je umor, ali najvažnije tek sledi!

Košarka

LAZIĆA NE BRINU DVA VEZANA PORAZA: Stigao nas je umor, ali najvažnije tek sledi!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić veruje da dva vezana poraza njegove ekipe neće uticati na drugu polovinu sezone u kojoj crveno-beli napadaju tri trofeja i ulazak u Top 8 Evrolige

Lazić poručuje da dve izgubljene utakmice u roku od tri dana, od Efesa u Evroligi (86:72) i Partizana u ABA ligi (86:81) neće ništa promeniti u razmišljanju ekipe. On konstatuje da je umor stigao igrače i da tek sada sledi ono najvažnije u sezoni.

- Dva vezana poraza ne smeju i neće ništa menjati u našem razmišljanju. Ima još dosta da se igra, tek smo na pola puta i tek slede borbe za trofeje. Pet meseci igramo na visokom nivou, imali smo dva fantastična meseca, stigao nas je umor, to je prirodno. Idemo dalje, već u četvrtak imamo gostovanje u Moskvi - samouveren je Lazić.

Bek Zvezde je istakao da je najvažnije da se ekipa pred meč sa CSKA i pred završni turnir Kupa Koraća energetski vrati na najviši nivo.

- Motivacija i adrenalin, kada dođu ključne borbe, pomoći će nam da izvučemo iz sebe poslednji atom snage - poručio je Lazić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nemanja

pre 7 godina

POJESCE VAS PARTZAN U NISU!Igrace pred Grobarima a to znaci nov poraz za vas.Bolje izgubite od fmp1 jer u suprotnom morate uzivo da gledate kako institucija dize pehar.A to predpostavljam to ume da zaboli! VOLIM GA KO OKA DVA...

Bgd

pre 7 godina

Smiri se, u Nišu će biti bolno prizemljenje jer ste previše uzleteli posle jedne za nas potpuno nebitne utakmice. Vi od ovog bolje ne možete, samo što to još ne znate pa ćemo morati da vam objasnimo neke stvari.

Nemanja

pre 7 godina

Ako objasnite onda svaka cast.Ali mislim da necete!Mislim da je ovo pocetak vaseg kraja.Odnosno vracanje u ono stanje kk sledeca sezona iz sezone u sezonu!

Njofra

pre 7 godina

Sad vas stigo umr to si rekao sad kad ste naredali dva vezana poraza a kad ste pobeđivali pre dve nedelje nista glumite face a sad najvažnije sledi 15 razlike za Cska kad ste pobedili nisi pričao o umoru

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija