• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.02.2017

08:45

(VIDEO) HAUARDE, AJD' TI PO BUREK... Ovako je Jokić RAZBUCAO najveću NBA zver!

Košarka

(VIDEO) HAUARDE, AJD' TI PO BUREK... Ovako je Jokić RAZBUCAO najveću NBA zver!

Podeli vest

Mnogi bi se uplašili kada bi preko puta sebe videli Dvajta Hauarda, ali ne i Nikola Jokić

Naš as se kao od šale poigravao sa gorostasnim centrom Atlante, koji je naivno padao na najjednostavnije finte. Jokić ga je jednom obrukao pošto se Hauard zaleteo da blokira, ali je usledio prodor za lake poene, nije Jokić odoleo ni da ubacuje trojke preko ruke.

Na kraju, Jokić je za 34 minuta imao 18 poena i 15 skokova, naspram 11 poena i 13 skokova Hauarda, koji se ipak radovao trijumfu od 117:106.

POGLEDAJTE OVO SUROVO RAZBUCAVANJE:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tito

pre 7 godina

Kako ga je razbio ako su izgubili? Ti je kolektivni sport. Trazite novog Noleta kojim cete da privlacite paznju.

Dario

pre 7 godina

Nekako mi je Jokic neraspolozen. Fali mu ona iskra koja treba da povuce ostale igrace, kao na primer atraktivna cakucavanja, ili teatralno radovanje poput Drazena Petrovica.

misa

pre 7 godina

E aj nelupaj zivota ti !!! Decko ce tek da razvaljuje....

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija