• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.02.2017

22:02

(VIDEO) EVROLIGA: Darušafaka preti Zvezdi, Olimpijakos u borbi za vrh!

Košarka

(VIDEO) EVROLIGA: Darušafaka preti Zvezdi, Olimpijakos u borbi za vrh!

Podeli vest

Košarkaši Darušafake pobedili su ekipu Fenerbahčea sa 72:65 u 22. kolu Evrolige, i tako se približili Crvenoj zvezdi

U derbiju Istanbula Darušafaka je slavila sa i tako došla do 11. trijumfa u sezoni, pa sada ima samo jedan manje od Crvene zvezde.

Ekipa Dejvida Blata je susret prelomila u poslednjoj deonici, u kojoj je Vil Klejburn sa dve trojke napravio ključnu prednost koju gosti nisu mogli da nadoknade.

Upravo je Klejburn bio najefikasniji sa 20 poena, 13 je dodao Ante Žižić, a 11 Bred Vonamejker.

U timu Željka Obradovića istakao se Bogdan Bogdanović sa 18, a Ekpe Judo je postigao 14. Drugi srpski košarkaš, Nikola Kalinić je susret završio sa šest poena.

Šampion Grčke Olimpijakos, zabeležio je 16. pobedu u Evroligi ove sezone, pošto je na domaćem terenu pobedio Žalgiris sa 73:64.

Jorgos Printezis je bio najefikasniji kod domaćih sa 17 poena, 12 je ubacio Met Lodžeski, dok je Spanulis dodao 11. Nikola Milutinov je za nešto više od 20 minuta na parketu zabeležio pet poena i pet skokova. 

Kod gostiju Lukas Lekavičijus je upisao 11 poena, Paulijus Jankunas 10, a Leo Vesterman devet koševa.

Crveno-beli iz Pireja dele drugu poziciju sa ekipom CSKA iz Moskve sa skorom 16:6, dok je Žalgiris 10. sa devet pobeda i 13 poraza.

Galatasaraj je u poslednjem meču 22. kola pobedio Barselonu i to kao gost - 69:62.

Katalonci su ovim porazom vrlo došli u veoma tešku poziciju, i umanjili šanse da se nađu u plej-ofu. Barsa sada ima skor od osam pobeda i 14 poraza, dok je Galatasaraj na 7:15.

Goste je do trijumf vodio Aleks Tajus sa 19 poena, a 16 je dodao Blejk Šilb. Na drugoj strani je najefikasniji bio Aleksandar Vezenkov sa 18 poena, a 15 je dodao Peteri Koponen.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
trener turcin

pre 7 godina

pustio turski tim....sada se ljubi sa protivnickim trenerom nista mu ne smeta....koji je to iskompleksirani...

smraduljko

pre 7 godina

gubi i smeje se...navikao da voli turke i hrvate...

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija