• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

13.02.2017

21:54

JOKIĆU, STIŽE TI KAPITEN! Teodosić ide kod Nikole u Denver

Košarka

JOKIĆU, STIŽE TI KAPITEN! Teodosić ide kod Nikole u Denver

Podeli vest

Mesecima se polemiše o tome da li će i kada da se najbolji plejmejker Evrope Miloš Teodosić preseli u NBA ligu, a izgleda da je čekanju došao kraj. Po svemu sudeći Denver je najbliži dovođenju kapitena "orlova" u svoje redove

Nekada Vlade Divac i Predrag Stojaković, a od iduće sezone Nikola Jokić i Miloš Teodosić!

Kakav bi to spektakl bio!

Teodosiću ugovor sa CSKA ističe na kraju sezone. Ranije su se kao opcija pominjali Hjuston, Juta, San Antonio... a kako Večernje novosti saznaju Nagetsi razmatraju opciju da angažuju najboljeg evropskog plejmejkera i upare ga sa Nikolom Jokićem.

Navodno, u Denveru su svesni konkurencije koju imaju, pa  planiraju da Teodosiću pošalju ponudu koju će teško odbiti. Kako finansijski, tako i u dužini saradnje, jer nameravaju da mu ponude višegodišnji ugovor.

Upućeni još dodaju da bi veliki adut Denvera mogli da budu stil koji forsira trener Majk Meloun, ali i činjenica da mnogo članova stručnog štaba i uprave ima jake konekcije sa evropskom košarkom.

Tu su čak šestorica pomoćnika glavnog trenera Majka Melouna, Đordi Fernandez i Španije i Srbin Ognjen Stojaković, dok je Kris Finč dugi niz godina bio trener na ovom delu Atlantika, s tim da su Rajan Boven i Džon Beket godinama nosili dresove evropskih klubova. Tu je i asistent Generalnog menadžera i predsednik košarkaških operacija, Litvanac Arturas Karnišovas... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
steva

pre 7 godina

U jednu ruku bas dobro , a u drugu i nije ... Nikola je jedan od najboljih centara asistenATA u ligi..A da bi to bio on mora imati cesto loptu u rukama (centar -plejmejker ,,,i nije prvi takav ...i ranije je napad isao "kroz" neke centre , Divac npr .) E sad , Teodosic je plej koji , naravno , voli da ima loptu u svojim rukamo sto duze...on je taj koji asistira i gradi igru ... Prosto receno , ako TEO dodje , Nikola ce imati redje loptu u svojim rukama...a to za njega nije dobro ...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija