• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nezavisne

14.02.2017

12:09

ACA PETROVIĆ: Bilo bi iznenađenje da Zvezda ne osvoji titulu u ABA! Jokiću kapa dole!

Košarka

ACA PETROVIĆ: Bilo bi iznenađenje da Zvezda ne osvoji titulu u ABA! Jokiću kapa dole!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Hrvatske Aleksandar Petrović rekao je da je Crvena zvezda glavni favorit za osvajanje ABA lige i da je u Evroligi najprijatnije iznenađenje

Zvezda trenutno deluje nezadrživo, ali hrvatski strateg se nada da bi zbog umora crveno-belih Cedevita mogla da ih iznenadi.

- Sve osim nove titule Zvezde predstavljalo bi iznenađenje. Ipak, treba imati u vidu da će u eventualnom finalu biti dosta umorni. Treba videti kako će, pre svih, reagovati Cedevita - rekao je Petrović.

U Evroligi Crvena zvezda je najprijatnije iznenađenje, čak i ako ne uđe u Top 8. 

- Sada su crveno-beli vezali neke poraze, ali to je bilo za očekivati. Ništa nije gotovo, Darušafaka zaostaje samo jednu pobedu i dočekuje ih u poslednjem kolu. Bez obzira na to hoće li izboriti plasman u Top 8, Zvezda je već sada je najprijatnije iznenađenje Evrolige - konstatuje Petrović.

Hrvatski stručnjak je biranim rečima govorio i o srpskom košarkašu Nikoli Jokiću, koji igra sjajno u Denveru ove sezone.

- Buknuo je onog trenutka kada su u Denveru procenili da treba da mu daju veću minutažu od Nurkića. To je tako u životu, došlo je do Nurkićevog trejda u Portland, a Jokić se isprofilisao u dominantnu "peticu".  Kapa do poda za ono što je uradio proteklih meseci - izjavio je Aleksandar Petrović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija