• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo

19.02.2017

07:00

"DELIJE" I "GROBARI" PAMET U GLAVU! I Žandarmerija je spremna za finale Kupa!

Košarka

"DELIJE" I "GROBARI" PAMET U GLAVU! I Žandarmerija je spremna za finale Kupa!

Podeli vest

Posle utakmice polufinala Kupa Radivoja Koraća između Mega Leksa i Patizana pripadnici Žandarmerije izašli su na parket dvorane "Čair"!

Utakmica finalu Kupa Radivoja Koraća za organe bezbednosti uvek predstavlja dodatni posao, kome moraju da pristupe sa posebnom pažnjom. Zbog toga je grupa pripadnika Žandarmerije posle polufinala Partizan - Mega, izašla na parket dvorane "Čair" i napravila preliminarni plan za nedeljni duel "večitih" rivala, prenosi Mondo. 

Komandir je ovom prilikom ukazao koje bi tačke u dvorani mogle da budu problematične prilikom predstojećeg finala. Organi reda moraju da budu spremni na sve ukoliko navijači jednih i drugih ne budu voljni za saradnju. 

Malo je onih koji su zaboravili 2013. godinu kada je finale Kupa između Zvezde i Partizan u Kragujevcu trajalo dva dana i na kraju se odigralo bez prisustva navijača.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko980

pre 7 godina

Baš sam vas se uplašio da neću moći da spavam

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija