• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.02.2017

19:50

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Cedevita se namučila, ali pobedila Cibonu!

Košarka

LOŠE VESTI ZA PARTIZAN! Cedevita se namučila, ali pobedila Cibonu!

Podeli vest

Cedevita je u meču 23. kola ABA lige savladala kao gost Cibonu rezultatom 89:85 (18:25, 23:21, 26:20, 22:19) i ostala na drugoj poziciji na tabeli pred plej of

Vodila je Cibona tokom prvog dela utakmice, imala i  dvocifrenu prednost, ali su se gosti u drugom delu vratili u igru, preokrenuli i na kraju zabeležili važan trijumf. Pobednički tim predvodili su Boutrajt sa 24 i Džejms i Bilan sa po 11 poena, dok su s druge strane najbolji bili Sulejmanović koji je postigao 21 poen i  Žorić sa 15. 

Kiksu Cedevite najviše se nadao Partizan kako bi pobegao za četvrtog mesta na tabeli, ali su Zagrepčani i pored velikih muka upisali 17. pobedu u sezoni.  

Cibona je dobro otvorila meč, imala i dvocifrenu prednost, ali su gosti u finišu prvog poluvremena uspeli da istope minus i dođu na pet poena zaostataka (46:41). Nisu gosti ponovo dozvolili Ciboni da napravi osetniju razliku, pa su u finišu treće četvrtine preokrenuli i poveli 65:64. U nastavku se uglavnom igralo poen za poen, ali su gosti u finišu meča trojkom Boutrajta otišli na 85:81 i zadržali vođstvo do kraja utakmice. 

ABA LIGA

23. kolo 

Ponedeljak

Cibona - Cedevita

Utorak

FMP – MZT Skoplje 20.00

Sreda

Mornar – Mega Leks 17.00
Olimpija – Budućnost 19.00

Igokea – Krka 21.00

Petak

Partizan – Zadar 18.00

14. februar

Karpoš Sokoli – Crvena zvezda 61:98

Tabela: Crvena zvezda 22-1, Cedevita 17-6, Budućnost 16-6, Partizan 16-6, Cibona 11-12, Igokea 10-12, Karpoš 9-14, Olimpija 9-13, FMP 9-13, Mega Leks 8-14, MZT 8-14, Mornar 7-15, Krka 7-15, Zadar 7-15.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zasto lose

pre 7 godina

pa oni valjda prizeljkuju Zvezdu...ili gresim..?

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija