• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.02.2017

20:50

KAZINS JOŠ BESNI: Divac je kukavica!

Košarka

KAZINS JOŠ BESNI: Divac je kukavica!

Podeli vest

Doskorašnji košarkaš Sakramento Kingsa Demarkus Kazins ne može da se pomiri sa trejdom u Nju Orleans, pa je ponovo napao Vladu Divca, za kojeg je rekao da je kukavica

 

 

Kazins je mimo svih očekivanja i najava iz kluba trejdovan u Nju Orleans, a on i njegov menadžer su danima posle toga pljuvali generalnog menadžera Kingsa Divca da ih je u oči slagao.

Košarkaš je posle debija za novi tim, na pitanje da li se posle trejda čuo sa Divcem, rekao da nije.

- To što je uradio je kukavički potez i siguran sam da bih sad od njega dobio neki kukavički odgovor. A, viđao sam da rade ovakve stvari i ranije. Znam kako su oterali trenera Majka Melouna. Tako da znam kakav bi mi sad odgovor dali, pa koja bi bila svrha tog razgovora - rekao je Kazins.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija