• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2017

14:05

(FOTO) BAVARCI IZDOMINIRALI! Pogledajte kako zovu navijače na utakmicu!

Košarka

(FOTO) BAVARCI IZDOMINIRALI! Pogledajte kako zovu navijače na utakmicu!

Podeli vest

Košarkaše Bajerna, koje prevodi Aleksandar Đorđević, čeka treći i odlučujući meč sa Unikahom (1:1) u bori za polufinale Evrokupa. Bavarcima je potrebna pomoć navijača i ne biraju način da ih dovedu na meč

Naime, Nemci su na zanimljiv način na Tviteru izreklamirali jednog od sponzora kluba, proizvođača kafe, ali i pozvali navijače na utakmicu.

Poslužili su se igrom reči i atraktivnim posterom na kojem je devojka u dresu Bajerna. Sve će vam biti jasno kada pogledate priloženu fotografiju.

 
Bavarci su poručili da vole "velike šoljice" i "velike utakmice", a kako veličina ženskih grudi može da se označi rečju "cup", što u engleskom znači i šoljica, sve je jasno. 

Bilo je i optužbi na račun Bavaraca zbog seksizma, ali ih to očigledno nije mnogo uznemirilo. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija