• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.03.2017

22:11

(VIDEO) PARTIZAN PROKLINJE OLIMPIJU! Cedevita kroz iglene uši do pobede!

Košarka

(VIDEO) PARTIZAN PROKLINJE OLIMPIJU! Cedevita kroz iglene uši do pobede!

Podeli vest

Košarkaši Cedevite savladali su Union Olimpiju 94:92 posle produžetka u Ljubljani, i tako zadržali drugo mesto na tabeli ABA lige

Olimpija je praktično poklonila pobedu gostima, kojima su početničkim greškama najpre dozvolili da izbore produžetak, a potom i da pobede.

Babić je predvodio Zagrepčane sa 18 poena i sedam skokova, 15 je dodao Bilan, 13 ubacio Krušlin uz pet asistencija, dok je Džejms postigao 12 uz osam uhvaćenih lopti. 

U redovima Olimpije istakli su se Janković sa 20 poena, deset skokova i četiri asistencije, Džeferson sa 18 i Oliver sa 16 poena. 

Cedevita je tako ostala na drugoj poziciju koju će u poslednjem kolu obezbediti ukoliko savlada FMP kod kuće, što će joj doneti prednost domaćeg terena u plej-ofu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ilija

pre 7 godina

Nemamo mi sta da proklinjemo Olimpiju. Od njih smo izgubili u Ljubljani,da smo ih dobili sad bi bili sigurno drugi. Znaci sami smo krivi.\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija