• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.03.2017

09:30

(VIDEO) NBA LIGA: "Ratnici" ponovo pobeđuju, Lejkersi u agoniji

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: "Ratnici" ponovo pobeđuju, Lejkersi u agoniji

Podeli vest

Košarkaši Golden Stejt Voriorsa savladali su Njujork Nikse 112:105 i tako se vratili na pobednički kolosek posle dva uzastopna poraza

Stef Kari je predvodio Voriorse sa 31 poenom, osam skokova i šest asistencija, a pratio ga je Klej Tompson sa 29 poena.

Najefikasniji u timu Niksa bio je Derik Rouz sa 28 poena, dok je Kristaps Porzingis ostvario dabl-dabl sa 24 poena i 15 skokova. 

Košarkaši Dalasa su savldali Oklahomu 104:89 i tako nastavili trku za plej-of.

Set Kari je sa 22 poena bio najefikasniji u Dalasu, dok Dirk Novicki je postigao dabl-dabl sa 18 poena i 12 skokova. U ekipi Oklahome Rasel Vestbruk je ubacio 29 poena.

Vašington je posle preokreta u poslednjoj četvrtini pobedio Orlando 115:114.

Najefikasniji kod Vizardsa bio je Bredli Bil sa 32 poena, dok je Džon Vol  zabeležio 19 poena i 10 asistencija, a Bojan Bogdanović je meč završio sa 27 poena.

U poslednjem meču večeri Nju Orleans je u Los Anđelesu naneo sedmi uzastopni poraz Lejkersima 105:97.

Entoni Dejvis je postigao 31 poena, dok je DeMarkus Kazins je zabeležio 26 poena i 15 skokova, a Dru Holidej je imao 20 i 12 asistencija.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija