• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.03.2017

09:24

(VIDEO) NBA LIGA: Bosanac Nurkić procvetao od dolaska u Portland!

Košarka

(VIDEO) NBA LIGA: Bosanac Nurkić procvetao od dolaska u Portland!

Podeli vest

Bosanac Jusuf Nurkić obeležio je veče u NBA ligi, pošto je u dresu Portlanda zabeležio dabl-dabl učinak u pobedi nad Filadelfijom 114:108

Bosanski košarkaš je odigrao fantastičan meč: ubacio je 28 poena uz 20 skokova, osam asistencija i šest blokada! Samo dve asistencije su ga delile od tripl dabla!

Nurkić je procvetao u Portlandu, otkako je prešao iz Denvera, u kojem je bio u potpunoj senci Nikole Jokića.

U ekipi Filadelfije najbolji je bio hrvatski reprezentativac Dario Šarić sa 28 poena i devet skokova. 

Iznenađenje večeri priredili su košarkaši Detroita, koji su savladali šampiona Klivlend sa 106:101. Andre Dramond sa 20 poena i 16 skokova je bio najbolji u pobedničkom timu, dok Srbin Boban Marjanović nije dobio priliku da zaigra.

Klivlendu nije pomogao ni tripl-dabl učinak Lebrona Džejmsa: 29 poena, 13 skokova i 10 asistencija.

Oklahoma je pred svojim navijačima sa 102:92 savladala San Antonio, a blistao je, po običaju, Rasel Vestbruk, koji je ostvario 31. tripl-dabl u sezoni: 23 poena i po 13 skokova i asistencija.

NBA LIGA

Četvrtak
Detroit - Klivlend  106:101
Memfis - LA Klipers  98:114
Oklahoma - San Antonio  102:92
Portland - Filadelfija  114:108
Finiks - LA Lejkers  110:122

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija