• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2017

07:07

(VIDEO) "DŽOKER" SE PONOVO ŠALI SA RIVALIMA! Nikola Jokić ostvario TRIPL-DABL za 21 minut!

Košarka

(VIDEO) "DŽOKER" SE PONOVO ŠALI SA RIVALIMA! Nikola Jokić ostvario TRIPL-DABL za 21 minut!

Podeli vest

Nema granica za Nikolu Jokića! Srpski košarkaš ponovo je bacio u trans navijače Denvera i javnost u SAD, pošto je ostvario novi tripl-dabl i to za samo 21 minut protiv LA Klipersa (129:114)

 

Kada je istekao 21 minut otkako je na terenu Nikola Jokić je imao 15 poena i po 10 skokova i asistencija, a kada je meč završen u statistici mu je pisalo: 30 odigranih minuta, 17 poena, 14 skokova i 11 asistencija! 

Jokić je upisao peti tripl-dabl u sezoni i ispred njega su samo "aždaje" Rasel Vestbruk, Džejms Harden i Lebron Džejms!

Zanimljiv podatak je da svaki put kada je Nikola ostvario tripl-dabl, Denver je dobio meč. Nagitsi su sada na dve i po pobede više od Portlanda u borbi za osmo mesto u konferenciji i za plasman u plej-of.

- Ne jurim tripl-dablove, prosto samo "uzimam" ono što mi utakmica nudi - objasnio je posle meča Nikola Jokić.

U ostalim mečevima večeri Golden Stejt je deklasirao Orlando sa 122:92 uz 29 poena Kleja Tompsona i 25 Stefa Karija, dok je šampion Klivlend savladao Jutu sa 91:83, uz 33 poena i 10 skokova Lebrona Džejmsa.

NBA LIGA

Četvrtak
Klivlend - Juta  91:83
Toronto - Oklahoma  102:123
Atlanta - Memfis  91:103
Njujork - Bruklin  110:121
Denver - LA Klipers  129:114
Golden Stejt - Orlando  122:92


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija