• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

17.03.2017

23:04

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Baskonija u Vitoriji srušila CSKA!

Košarka

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA ZVEZDU! Baskonija u Vitoriji srušila CSKA!

Podeli vest

Košarkaši Baskonije savladali su pred svojim navijačima CSKA rezultatom 79-78

Pobeda Baskonije ne odgovara Crvenoj zvezdi, pošto sada Španci imaju isti učinak kao Panatinaikos i Zvezda, 15 pobeda i 11 poraza, pa su na deobi od petog do sedmog mesta.  Anadolu Efes ima trijumf manje, dok Darušafaka ima 13 pobeda i isto toliko poraza. 

Domaćin je vodio od početka utakmice, CSKA je proradio u finišu, Miloš Teodosić je sa dve vezane trojke doveo goste na samo pola koša prednosti, uspeli su Moskovljani i da preokrenu rezultat, ali je domaćin uspeo da vrati prednost koju je sačuvao do kraja. 

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Adam Hanga sa 15 poena, Šejn Larkin dodao je 12. Kod gostiju se istakao Nando de Kolo sa 22 poena, dok je Miloš Teodosić dodao 19 poena, samo su njih dvojica bili  dvocifren.  

Ekipa Galatasaraja savladala je Olimpijakos u Pireju - 80:71.

Atinjani u okviru 27. kola Evrolige dolazi u goste Crvenoj zvezdi, pa ovaj poraz može da bude dobra, ali i loša vest za ekipu Dejana Radonjića, pošto će uraditi sve da se iskupe.

Olimpijakos je tokom prvog poluvreman imao i 16 poena prednosti. Ali, nakon odmora nisu ličili na sebe Atinjani. Izgubili su obe četvrtine, a ekipu Galate do preokreta predvodio je srpski internacionalac Vladimir Micov, koji je pregazio crveno-bele. Bio je najefikasniji sa 18 poena, a pratili su ga Tajus sa 14 i Goksenin Koksal sa 13.

Na drugoj strani su se izdvojili Erik Grin i Jorgos Printezis sa po 14. Nikola Milutinov završio je meč sa šest poena, sedam skokova i dve asistencije za 14 minuta provedenih na parketu.

 

EVROLIGA

26. kolo

Petak

Uniks - Žalgiris 80:82
Darušafaka - Barselona 67:56
Olimpijakos - Galtasaraj 71:80
Baskonija - CSKA 79:78

Četvrtak

Anadolu Efes – Makabi 92:87
Panatinaikos – Real Madrid 88:82
Armani - Crvena zvezda 71:78 
Bamberg - Fenerbahče 78:83

Tabela: Real 19-7, CSKA 19-7, Olimpijakos 18-8, Fenerbahče 17-9,  Baskonija 15-11, PAO 15-11, Zvezda 15-11, Efes 14-12, Darušafaka 13-13, Žalgiris 12-14, Barselona 10-16, Bamberg 9-17, Makabi 9-17, Galatasaraj 9-17, Uniks 7-19, Armani 7-19.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 7 godina

Ovaj sport stvarno vise nema smisla,Jos koliko juce CSk je razbio Zvezdu sa 30 i kusur razlike, a sada gubi od zvezdinog direktnog konkurenta za plasman u fajnal 8. Ko je ovde lud a ko zbunjen.

deki

pre 7 godina

to su dobre a ne lose vesti ,napred baskonija do pobede

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija