• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92/informer.rs

19.03.2017

08:35

(VIDEO) NE MOŽE SAM! Sjajni Jokić nije uspeo da spreči poraz Denvera od Hjustona!

Košarka

(VIDEO) NE MOŽE SAM! Sjajni Jokić nije uspeo da spreči poraz Denvera od Hjustona!

Podeli vest

Srpski košarkaš Nikola Jokić uprkos sjajnom učinku od 16 poena, pet skokova i četiri asistenicije nije sinoć uspeo da spreči poraz Denvera od Hjustona (105:109)!

Jokić je imao dobar učinak od 16 poena, pet skokova i četiri asistencije, ali svoje veče imao je Harden sa tripl-dablom (40 poena, deset skokova i deset asistencija), 19. u sezoni i drugim za samo 24 sata. U tom periodu, za dve noći, njegov učinak bio je 81 poen, 25 skokova i 21 asistencija.

Denver nije uspeo da iskoristi loš šut sa tri poena Hjustona (5-24), jer i Nagetsi nisu iskoristili mnogo ulaza i slobodnih bacanja, tako da im sada Portland opasno diše za vratom u trci za plej-of.

 
Tanjug

U ekipi Denvera efikasniji od Jokića bio je Geri Haris sa 17 poena, dok je kod Hjustona Klint Kapela sa 16 poena pokušavao da prati Hardena.

- Hjustion je pogađao, mi nismo. Oni su igrali dobro, mi nismo. To je sve – rekao je Jokić posle izgubljene utakmice.

Majkl Meloun, trener Denvera, imao je objašnjenje za poraz.

- Mi nismo uspeli da realizujemo 18 ulazaka. Loše smo izvodili i slobodna bacanja, a lako smo mogli da ovu utakmicu rešimo u našu korist – rekao je Meloun.

Rezultati:

Šarlot – Vašington 98:93

LA Klipers – Klivlend 108:78

Čikago – Juta 95:86

Memfis – San Antonio 104:96

Denver - Hjuston 105:109

Golden Stejt Voriors – Milvoki 117:92

Oklahoma – Sakramento 110:94

Atlanta – Porrland 97:113

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mica

pre 7 godina

Naravi je 10 lićnih u prvom poluvremenu ali nisu sudili to ce mu bit veliki problem u karijeri

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija