• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: eurohoops

20.03.2017

16:55

TEODOSIĆ OTKRIO PLANOVE! Evo koja dva uslova timovi iz NBA moraju da ispune!

Košarka

TEODOSIĆ OTKRIO PLANOVE! Evo koja dva uslova timovi iz NBA moraju da ispune!

Podeli vest

Najbolji srpski košarkaš i plejmejker CSKA iz Moskve Miloš Teodosić je otkrio koje uslove moraju da ispune timovi iz NBA lige da bi ga doveli

Godinama unazad se govori o mogućem odlasku Teodosića "preko bare", a od prošlog leta kada je briljirao na Olimpijskim igrama i vodio Srbiju do srebra, to je gotovo svakodnevna tema.

Mnogi klubovi bi voleli da u svom timu imaju kapitena "orlova", a među njima su i Juta Džez, San Antonio, Denver Nagetski, gde bi igrao u tandemu sa Nikolom Jokićem, pa Srbija ne bi spavala, baš kao u vreme kada su Vlade Divac i Peđa Stojaković harali sa Sakramentom.

Tim koji želi da me dovede mora da ispuni dva uslova - takmičarske ambicije, koje su mi najvažnije, ali i finansijski aspekt i dužinu mog ugovora

Miloš Teodosić, srpski košarkaš

Teodosić nikada nije krio želju da zaigra u NBA, ali je više puta istakao da neće po svaku cenu u najjaču ligu sveta.

- Istina je da ozbiljno razmišljam o mogućnosti da odem u NBA, ali ništa još nije definitivno, niti će biti do leta. Već sam ranije rekao da bih otišao u Sjedinjene Države, tim koji želi da me dovede mora da ispuni dva uslova - takmičarske ambicije, koje su mi najvažnije, ali i finansijski aspekt i dužinu mog ugovora - napisao je Teodosić u blogu na portalu "Eurohoops". 

Međutim, on nije želeo da precizira spomenute takmičarske ambicije, niti kakav bi ga ugovor zadovoljio. 

- Želim da sa CSKA odbranimo titulu u Evroligi, a onda, kao slobodan agent, razmisliću i doneću odluku o svojoj budućnosti. Pre toga ću detaljno da ispitam sve mogućnosti koje imam. Napunio sam 30 godina i znam da će to biti ključna odluka u mojoj karijeri - dodao je kapiten Srbije. 

On je prokomentarisao i što sve više evropskih igrača ima bitne uloge u timovima u NBA, a naveo je primer Nikole Jokića.

- Srećan sam zbog Evropljana i naročito Srba koji igraju odlično u NBA ligi. Uzbuđen sam zbog svega što se događa Nikoli Jokiću, mom prijatelju i saigraču iz reprezentacije. Takođe, video sam šta je govorio o meni tokom Ol-stara, mnogo sam mu zahvalan. Nastavi da ih zapanjuješ i da pokazuješ svoju klasu, Nikola. Budućnost je tvoja - zaključio je Teo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija