• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

22.03.2017

12:22

VUJOŠEVIĆ OTPISAO PARTIZAN: Zvezda je favorit za osvajanje ABA lige!

Košarka

VUJOŠEVIĆ OTPISAO PARTIZAN: Zvezda je favorit za osvajanje ABA lige!

Podeli vest

Najtrofejniji trener u istoriji Partizana Duško Vujošević smatra da je Crvena zvezda najveći favorit za osvajanje ABA lige

Trener Limoža uveren je da će crveno-beli odbraniti titulu u regionalnoj ligi, što će im doneti učešće u Evroligi i naredne sezone.

- Pratim ABA ligu, kad mi se ne poklapa s obavezama. Crvena zvezda je favorit za osvajanje prvog mesta koje vodi u Evroligu. Partizan je napravio korak napred u odnosu na prethodnu sezonu. Ima plasman koji mu omogućava da igra u Evrokupu, što je, ipak, takmičenje s većim kvalitetom i mogućnostima od FIBA Lige šampiona - rekao je Vujošević za Večernje novosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 7 godina

Vracaj se kuci Dule, ovi ce rasturiti Partizan.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija