• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.03.2017

08:19

NBA LIGA: Portland pobeđuje i ne da Denveru da odmakne!

Košarka

NBA LIGA: Portland pobeđuje i ne da Denveru da odmakne!

Podeli vest

Košarkaši Portlanda i Dalasa zabeležili su rano jutros pobede u nastavku takmičenja NBA lige i tako zadržali korak za Denverom u borbi za plej-of mesto u Zapadnoj konferenciji

 

Portland je kod kuće rutinski pobedio Njujork 110:95 i tako došao do 33. pobede u sezoni, odnosno sada ima jednu manje od Denvera, koji se nalazi na osmom mestu Zapada, poslednjem koje vodi u plej-of. 

Blejzerse je do pobede predvodio Dejmijen Lilard sa 30 poena, dok je Si-Džej Mekolum postigoa 20. Reprezentativac BiH Jusuf Nurkić doprineo je trijumfu sa 16 poena, 10 skokova i tri asistencije. 

NBA LIGA

Četvrtak

Bruklin - Feniks 126:98
Majami - Toronto 84:101
Dalas - LA Klipers 97:95
San Antonio - Memfis 97:90
Portland - Njujork 110:95

Dalas je kod kuće uspeo da pobedi LA Klipers sa 97:95 i tako došao do 31. pobede, odnosno ima jednu više od Nju Orleansa i dve manje od Portlanda. Maverikse su do trijumfa predvodili Set Kari sa 23 poena i Harison Barns sa 21.

San Antonio je kod kuće pobedio Memfis sa 97:90 i tako prišao Golden Stejtu na dve pobede zaostatka pred njihov okršaj sledeće nedelje, koji potencijalno može da odluči o prvom mestu Zapada i najboljem skoru u ligi. 

Lamarkus Oldridž postigao je 23 poena, dok je Kavaj Lenard dodao 19 za 55. pobedu Spursa u sezoni. 

Toronto je kod kuće pobedio Majami sa 101:84, tako da tim sa Floride nije uspeo da uveća svoju prednost na osmom mestu Istoka u odnosu na pratioce. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija