• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

24.03.2017

11:27

MILUTINOV SA ZAKAŠNJENJEM REŠIO DILEME: Nisam hteo u Zvezdu nego u Partizan!

Košarka

MILUTINOV SA ZAKAŠNJENJEM REŠIO DILEME: Nisam hteo u Zvezdu nego u Partizan!

Podeli vest

Košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutnov otkrio je posle devet meseci ćutanja da letos nije bio na pragu prelaska u Crvenu zvezdu, kako su brojni mediji tada pisali, već u - Partizan

Bivši centar crno-belih je priznao da je bio pred povratkom u Beogradu i to ponovo na crno-belu stranu Topčiderskog brda.

Sve se dešavalo jer je Olimpijakos želeo da me pošalje negde na pozajmicu, da igram više, jer prošle sezone nisam imao toliko prostora. Zvezda me je htela, odbio sam tu ponudu, pa sam zvao mog agenta i rekao mu da želim da idem u Partizan. Insistirao sam na tome! Ali, posle nekoliko dana iz Olimpijakosa su me pozvali i rekli da ipak žele da ostanem u klubu - rekao je Milutinov za Žurnal.

Srpski centar je hteo ponovo da obuče dres Partizana, iako je iz kluba otišao u nimalo prijateljskim uslovima, zatraživši raskid ugovora.

Vratio bih se i nadam se da bi me dobro prihvatili. Imao sam tu želju da probam da pomognem timu - istakao je Milutinov.

Igrač Olimpijakosa je rekao da se nada da će ga selektor Aleksandar Đorđević ponovo pozvati u reprezentaciju ovog leta, iako je prošlog bio primoran da otkaže nastup zbog povrede.

- Imao sam problem sa kolenom, u Americi sam imao manju operaciju. Tamo sam bio nekih sedam-osam sedmica, cela rehabilitacija mi je stvarno mnogo pomogla. Bolje se osećam... Stvarno bih voleo da igram ove godine. Ne znam kako će selektor Đorđević da reaguje. Videćemo - istakao je Nikola Milutinov.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija