• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.03.2017

14:15

BOUTRAJT TRAŽI POMOĆ: Zagrepčani da nas nose do pobede nad Partizanom!

Košarka

BOUTRAJT TRAŽI POMOĆ: Zagrepčani da nas nose do pobede nad Partizanom!

Podeli vest

Vodeći strelac Cedevite Rajan Boutrajt ocenio je da će publika podržati njegov tim u odlučujućem meču polufinala plej-ofa košarkaške Jadranske lige protiv Partizana

 

Majstorica u nedelju će odlučiti koji će se tim plasirati u finale ABA lige, pošto je posle prva dva duela 1:1 u pobedama.

- Uzbuđen sam. Cele godine smo vredno radili i cele nedelje smo trenirali i jedva čekam da počne utakmica. Imamo prednost domaćeg terena. Mislim da će Zagrepčani doći da nas podrže, da će nam dati svoju energiju i dodatni podstrek - rekao je Boutrajt za sajt lige.

Oba tima su pobeđivala kod kuće, a američki internacionalac je kazao da će ta prednost mnogo značiti njegovom timu, a pozvao je i navijače da dođu na meč.

- Teško je igrati u Srbiji i bila je teška utakmica u Beogradu. Cele godine smo naporno radili i igrali jako da bismo imali prednost domaćeg terena i vreme je da ga iskoristimo. Dođite i podržite nas. Ponesite mnogo energije. Oni su nam otežali da igramo u Beogradu i sada je vreme da im vratimo za to - rekao je on.

Rajan Boutrajt je ocenio da je odbrana ključ predstojeće utakmice.

- Moramo da igramo odbranu. Moramo da hvatamo skokove i moramo da trčimo. Treba da dominiramo utakmicom, da počnemo agresivno i napadnemo ih sa svih strana - rekao je Boutrajt.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17