• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.03.2017

08:46

EVO KAKO JE JOKIĆ POSTAO NBA MAŠINA! Trener Hes: Samo kad smo ga skinuli sa proklete koka kole!

Košarka

EVO KAKO JE JOKIĆ POSTAO NBA MAŠINA! Trener Hes: Samo kad smo ga skinuli sa proklete koka kole!

Podeli vest

Kondicioni trener Denvera Nagitsa Stiv Hes otkrio je kako je od debelog Nikole Jokića napravio pravu NBA zver, smanjivši mu masnoću u telu sa 21 na samo devet odsto, za kratak period

Stiv Hes već više od 20 godina radi kao koncidioni trener Denvera, a dovođenje Nikole Jokića "u red" bio mu je jedan od većih izazova u karijeri.

- Kada je došao kod nas imao je skoro 135 kilograma. Mislio je da su gazirani sokovi i čokoladice ok. Pio je litre koka kole dnevno. Proklete koka kole, čoveče! Pa, to je je*eni otrov! To je bio najgori deo. Ali, kada smo uspeli da ga "skinemo" s toga, sve je krenulo nabolje - ispričao je Hes.

Pravljenje pravog, zdravog menija bio je već lakši posao i za Hesa i za Jokića.

- Nikola se baš bacio na dogovoreni program. Potpuno se pridržavao svega što smo napravili, iz dana u dan. On je jedan od najpristojnijih ljudi koje sam ikada sreo. I baš zbog toga, njemu je samo nebo granica - istakao je Hes.

Kondicioni trener Denvera je otkrio da je Jokić smršao 30 kilograma otkako je došao u Denver, a procenat masnoće u telu mu je pao sa 21 na samo devet procenata.

- On je sada potpuno druga osoba - tvrdi Stiv Hes.

Međutim, Denverov stručnjak za fizičku pripremu igrača poručuje da posao sa Jokićem još nije završen.

- Sve radimo postepeno. Ovde nije reč samo o tome da Nikola smrša, već da potpuno promeni životne navike, jer će tek onda sve imati potpuni smisao - zaključuje Stiv Hes.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija