• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2017

11:19

(FOTO) KAKVA DEBILČINA! Hrvat provocirao Jokića šahovnicom i dobacivao mu da je ČETNIK!

Košarka

(FOTO) KAKVA DEBILČINA! Hrvat provocirao Jokića šahovnicom i dobacivao mu da je ČETNIK!

Podeli vest

Hrvat iz Nju Orleansa nije imao preča posla nego da sinoć dođe na utakmicu NBA lige protiv Denvera sa namerom da sve vreme provocira Nikolu Jokića

 

 

Neimenovani ustaša je sve vreme mahao šahovnicom, a reporterku Denverove televizije je slagao da je u pitanju - srpska zastava.

Na pitanje o Nikoli Jokiću, Hrvat je rekao da je - četnik! A, istu reč mu je dobacio nekoliko puta tokom i posle utakmice, tvrde američki mediji.

Javili su se odmah brojni navijači Denvera iz Srbije i SAD preko interneta, kritikujući osoblje klupske televizije da bi moralo više da zna razliku između srpske i hrvatske zastave i da ne daju prostor provokatorima.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 7 godina

Odakle vuce korene i nije los! To je potomak onih koji su "Pacovskim kanalom" stigli u Ameriku. I u domovini su mu ostali isti takvi! Kompleks malih naroda.

penzioner

pre 7 godina

Ustaska debilcina! Taj narod je ozbiljno bolestan!

Lignjoslav

pre 7 godina

Ovaj ustasa moze samo da povuce koji dim Jokicu.\n

Sima

pre 7 godina

Hrvatska nacija je definitivno bolesna, bez obzira na kom se meridijanu nalazi ili živi! Za njih izgleda postoje samo Srbi?

valjevac

pre 7 godina

Pa taj ujka i ne zna ko su cetnici.Da zna ne bi mu vikao.Ovo je pohvala

gago m

pre 7 godina

Назив четник никада није била увреда за Србина ...

Konkretan primer

pre 7 godina

Gde god se nalazili, na bilo kom kontinentu, oni ce se sluziti podvalama.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija