• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

10.04.2017

07:18

(VIDEO) NIŠTA OD PLEJ-OFA ZA JOKIĆA! Vestbruk trojkom s 10 metara uz zvuk sirene ZAPEČATIO SUDBINU DENVERA!

Košarka

(VIDEO) NIŠTA OD PLEJ-OFA ZA JOKIĆA! Vestbruk trojkom s 10 metara uz zvuk sirene ZAPEČATIO SUDBINU DENVERA!

Podeli vest

Rasel Vestbruk pogodio je trojku sa desetak metara uz zvuk sirene za pobedu Oklahoma Sitija nad Denverom 106:105, za definitivni kraj sezone tima iz Kolorada

Nikola Jokić ubacio je 23 poena (8/15 iz igre) te imao šest skokova, tri asistencije i po blokadu i skok, ali su Nagetsi ostali na dve pobede o plej-of pozicije.

Da su pobedili Tander, od čega su ih delile stotinke, Nagetsi bi imali šansu da se pobedama u poslednja dva kola nad Dalasom i još jednom Oklahoma Sitijem nadaju porazima Portlanda od San Antonija i Nju Orleansa, što bi ih odvelo u doigravanja. 

Tanjug/AP

Nagetsi su nakon rezultatske klackalice u prvom periodu preuzeli kontrolu u drugom, te postepeno povećavali prednost do maksimalnih 14 sredinom poslednjeg kvartala (99:85). 

Međutim, tada kreće serija promašaja Denvera, igrači Tandera pogađaju nekoliko trojki, a onda Jokić dobija nameran faul posle duela sa Vestbrukom, koji pogađa dva slobodna i smanjuje na 103:98, dva minuta pre kraja.

Rezultati:

Nagets - Tander 105:106
Hoks - Kavalirs 126:125 pp
Niks - Reptors 97:110
Grizlis - Pistons
Sans - Meveriks
Kings - Rokits
Lejkers - Timbervulvs




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija