• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.04.2017

00:45

MRŠIĆ SKINUO KAPU: Zvezda je izdominirala, nema više šta da se priča!

Košarka

MRŠIĆ SKINUO KAPU: Zvezda je izdominirala, nema više šta da se priča!

Podeli vest

Trener Cedevite Veljko Mršić rekao je da je Crvena zvezda zasluženo osvojila trofej u ABA ligi i istakao da su crveno-beli "izdominirali" u finalu

Košarkaši Crvene zvezde su treći put uzastopno osvojili trofej u ABA ligi, pošto su u finalnoj seriji regionalnog takmičenja pobedili Cedevitu sa 3-0.

- Nema šta da se priča. Bolja ekipa je zasluženo osvojila ABA ligu. Više su pokazali, a i tokom cele sezone su pokazali najviše od svih. U ovom finalu su izdominirali - rekao je Mršić.

Crveno-beli su u četvrtak uveče u trećoj utakmici u Zagrebu trijumfovali sa 77:61 (22:18, 24:21, 19:9, 12:13). 

- Videla se razlika između ekipe koja igra Evroligu na vrhunskom nivou i nas. Mi to nismo uspeli da ispratimo. Nismo imali kontinuitet. Oni su fizički superiorniji i brže su se oporavljali. Imaju više igrača koji mogu iz dana u dan da igraju na vrhunskom nivou. Čestitam Zvezdi na tituli -  rekao je Mršić. 

Trener Cedevite je naveo da se nadao da njegova ekipa može da iskoristi neigranje Stefana Jovića. 

- Ali i nama su nedostajali Rajan Boutrajt i Marko Arapović. Prvo Boutrajt jer je to igrač koji može da igra dobro iz dana u dan, a i Marko zbog atleticizma na poziciji četvorke. Nismo to uspeli da nadoknadimo, iako smo u seriji imali na raspolaganju desetoricu igrača. Danas nam se povredio i Džejms u prvom poluvremenu i teško je odgovoriti na ovakvu fizičku ekipu, koja igra vrhunski - rekao je Mršić. 
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
no135

pre 7 godina

Kultiran i realan covek.\nKad igra sa istim takvim klubom\nKad igra sa part.onda mora lose da se ponasa\n

joledr

pre 7 godina

Pravi sportski dzentlmen. Cestitam ekipi Cedevite koji su ostvarili uspeh plasmanom u finale ABA lige!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17