• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.04.2017

13:57

TRENER DENVERA POBRKAO LONČIĆE! Meloun nije siguran da li je Jokić Srbin ili Hrvat!

Košarka

TRENER DENVERA POBRKAO LONČIĆE! Meloun nije siguran da li je Jokić Srbin ili Hrvat!

Podeli vest

Trener Denvera Majk Meloun, objašnjavajući kako se Nikola Jokić prošlog leta umorio igrajući za reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Olimpijske igre, ozbiljno je pobrkao lončiće

Iskusni stručnjak dozvolio je sebi takav lapsus, pa je pomešao reprezentacije Srbije i Hrvatske.

U kvalifikacijama za Olimpijske igre, "orlovi" nisu igrali protiv Italije, kako je Meloun naveo! Hrvatska je do najveće svetske sportske smotre stigla preko "azura". 

- Posle naporne ruki sezone morao je da otputuje u Srbiju i da svojoj reprezentaciji kroz teške kvalifikacije obezbedi olimpijsku vizu. Znam da mu nije bilo lako i da su u gostima pobedili Italiju posle produžetaka. Posle kvalifikacija, otišao je u Rio gde je igrao do poslednjeg dana. Kada se vratio u Denver, bio je totalno iscrpljen. Možda je premor bio razlog zbog kojeg je tek u decembru zaigrao u pravom svetlu - kazao je Meloun uz kardinalnu grešku, jer nije Srbija igrala sa Italijom, nego Hrvatska.

Inače, Srbija je u kvalifikacija za Olimpijske igre dobila Portoriko i Angolu u grupi, potom Češku u polufinalu, i u finalu ponovo Portoriko.  


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
bubasvaba

pre 6 godina

Toliko o tim glupim amerima jer cim progovore vidi se da su nepismeni i glupi gde je koja drzava .

Aleksandar Bojic

pre 6 godina

Posto sam ziveo u Chicagu...Richmondu..itd mogu da kazem da Ameri nisu GLUPI ali su OGRANICENI sto je jos gore nego da su ovo prvo...

Ljube

pre 6 godina

Glupim amerima je sve to isto - da mu daš mapu sveta i tražiš da ti pokaže gde je Srbija gotovo je izvesno da bi je tražio negde u Africi.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija