• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.04.2017

09:24

(VIDEO) KRAJ ZA VESTBRUKA! Harden i Hjuston nokautirali Oklahomu, vode Sparsi i Juta!

Košarka

(VIDEO) KRAJ ZA VESTBRUKA! Harden i Hjuston nokautirali Oklahomu, vode Sparsi i Juta!

Podeli vest

Hjuston Roketsi eliminisali su Oklahoma Siti Tander, Juta Džez povela je protiv Los Anđeles Klipersa, a San Antonio Sparsi protiv Memfis Grizlisa

Hjuston je slavio u Teksasu u petom meču prve runde Zapada 105:99 i sa ukupnih 4:1 u trijumfima prošao dalje.

Domaće je predvodio Džejms Harden sa 34 poena i osam skokova, dok gostima nije pomoglo ni 47 poena, 11 skokova i devet asistencija Rasela Vesbruka.

Roketsi će u polufinalu Zapadne konferencije igrati protiv boljeg iz okršaja između San Antonija i Memfisa, a Sparsi su poveli u ovoj seriji sa 3:2.

Ekipa Grega Popoviča je pobedila 116:103 u petom meču, a ekipu iz Teksasa je predvodio Kavai Lenard sa 28 poena i šest uhvaćenih lopti, a Peti Mils je dodao 20 poena.

Košarkaši Jute Džez poveli su 3:2 u seriji protiv Los Anđeles Klipersa pobedom rezultatom 96:92 u Kaliforniji.

Najbolji u "džezerima" bio je Gordon Hejvord sa 27 poena i osam skokova, a zapažen je bio i Rodni Hud sa 16 poena i pet skokova.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija