• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

04.05.2017

19:06

ĐORĐEVIĆ DEMANTUJE DA NAPUŠTA SRBIJU: Ništa ne krijem, svi znaju do kada imam ugovor sa savezom!

Košarka

ĐORĐEVIĆ DEMANTUJE DA NAPUŠTA SRBIJU: Ništa ne krijem, svi znaju do kada imam ugovor sa savezom!

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević oglasio se povodom informacije da će napustiti klupu "orlova" po završetku Evropskog šampionata

Đorđević je za Blic prokomentarisao je izjavu Svetislava Pešića, koji je prethodno istakao da će se Sale povući sa mesta selektora.

 

- Nikada u životu nisam imao privatnog portparola, ni kao igrač, ni kao trener, ni sada kao selektor. Što sam imao govorio sam javno, lično i nisam krio ništa, pa tako i koliko mi traje ugovor sa Savezom - rekao je za Blic Aleksandar Đorđević, koji je pre dve godine potpisao četvorogodišnji ugovor sa Košarkaškim savezom Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deki

pre 6 godina

KSS je sve sto je vredelo oteralo pa tom coveku treba da se da sve sto trazi pa Sale je digao nasu kosarku iz pepela.

kemphino

pre 6 godina

Nemoj da zaboraviš da je to sve plod "starog lisca" Dude Ivkovića, on je prvi doveo igrače koje sad Sale poziva u reprezentaciju. Sale nacionale je na pravi način to posle nastavio i puna podrška za njega da mu se da ugovor na još 5 narednih godina!

deki

pre 6 godina

I kad bi sada rekao da napusta reprezentaciju, niko nista ne bi mogao da mu prigovori! Covek je vec napravio ogromne stvari!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija