• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

11.06.2017

08:37

ISPOVEST NENADA KRSTIĆA: Niko nije bio uz mene posle tuče sa Grcima, ni igrači, ni stručni štab!

Košarka

ISPOVEST NENADA KRSTIĆA: Niko nije bio uz mene posle tuče sa Grcima, ni igrači, ni stručni štab!

Podeli vest

Nekadašnji kapiten Partizana i reprezentacije Srbije Nenad Krstić prisetio se tuče sa Grcima u prijateljskom meču kada je stolicom udario Burusisa. Posle toliko godina priznaje da ga je zabolelo što su ga stručni štab i saigrači ostavili samog kod sudije za prekršaje.

- Tuče na sportskim događajima se dešavaju u žaru borbe, nema drugog razloga. Najviše me zabolelo što sam u tom trenutku ostao sam. Igrači su, naravno, morali da idu, a stručni štab nije ostao uz mene i bilo mi je mnogo teško - kazao je u intervjuu za Blic Nenad Krstić. 

Priznaje Krstić da iako mi je ambasador rekao da ništa ne pričam kod sudije za prekršaje, nije izdržao.

- Bilo je to jače od mene. Pitao sam ga da li bi možda neki kapiten reprezentacije Nemačke, Amerike, Francuske, bilo koje zemlje, sedeo kod sudije za prekršaje ili bi već odavno bio u svojoj zemlji. Jer mislim da je sve to tada bilo „više od igre". Mi smo mala zemlja i osetio sam da nam vraćaju za neke stvari. Sudija je ćutao, blago se nasmejao i shvatio sam da neko drugi ne bi sedeo na mom mestu - kazao je nekadašnji kapiten "orlova".

Kaže da je sa reprezentacijom prevazišao snove.

- Ništa ne može da zameni reprezentaciju, nije fraza, tako je. Bio sam kapiten šest godina, verujte, nisam ni sanjao o tome. Prevazišao sam snove jer biti kapiten Srbije je najveći ponos. I ljudi me sada, nakon završetka karijere, prepoznaju više kao kapitena reprezentacije nego igrača koji je nastupao u inostranstvu. Igrač pečat stiče igranjem u reprezentaciji svoje zemlje. Kroz nacionalni dres sam stekao prijatelje, kumove...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crni roko

pre 6 godina

Krle, ti si uz veliki rad proživeo svoje snove.Išao si težim putem(povrede u Partizanu),ali si NBA,dokazao da si za kapitena.Povrede te ni tamo nisu obilazile,ali si se uvek vraćao bolji i jači.Sada si se odmorio i uz rakiju,mogao bi da se vratiš u Partizan,pa da svi nazdravimo.Unapred hvala za sve.

grckizet

pre 6 godina

"Grci" su, sa albancima, naj anti-slavisti narod u balkanu. U Sofiji,Bugarskoj, ima vise od 100 srpski restoranta. U Atini?

tito

pre 6 godina

Da li si nekada video kako Grkinje zastavljaju Biljanu Plavic, izvode je iz automobila, skidaju zlato, daju novac, smatraju je Sv Petkom, ikonom borbe protiv muslimana? Koliko je pomoci islo Republici Srpskoj? Koga jos Grci nisu pomogli kada je bio u nevolji? Kazi mi kako se Srbi ponasaju u Grckoj, kradu, ne postuju nista. Eto recimo Krstic, udario je stolicom, i ocekuje da se nista nije desilo? Ako tako treba, onda u redu.

grckizet

pre 6 godina

To nije bilo borba protiv muslimana. To je bilo borba protiv zapada. Ljubav ne znaci samo fotografije i PR za "naiveca Braca" . Ljubav znaci zanimanje i za hranu, i za narod, i za navike, i za musiku, i za jezik. "Grci" mrze slavenski jesika. Zabranjen je Makedonski, zabranjena su stari slavenska imena gradove i sele. "Grci" ne vole Srpski, Bugarski, Makedonski. Vole da budu "prvi" u pravoslavnom svetu ali nikada ne daju nista. Bio sam sa nekom Srbinom iz Beograda koj je nekoliko poznat, ne mogu reci njegovo ime. On je potrosio pola vremena, da kaze tamni stvari protiv Srba, da ja sam zaboravio ta mu kazem o "Magelo Meteoro" i gde da nadje potpis Stefana Dusana. Srbi u grckoj kradu? mislis? Nikada nisam cuo. Srbi su tako umjereni i skromni da ne vole da cuju o sebu istoriju u Grckoj : stari slaveni, bugari, srbi, trage su svugde ali Srbi ne vole videti. O Krsticu i ovom mecu : to je bilo prekrsaja ovog Afrikanaca "Shortsianitis". Krstic , i malo je uradio.

Crni roko

pre 6 godina

Grčka i sve sve što proizilazi iz te stare države i naroda,ima veze sa robovlasničkim sistemom,koji je ona dovela do savršenstva.Pljačka,osvajanje i prisvajanje i kasnije nametanja kao svoje ,glavnesu karakteristike tog naroda.U Romejskom carstvu su tu nadgradili lukavost i pohlepu,od Latina,pa nije čudo što su im glavne nacionalne karakteristike nerad i lak život.Sirtaki!Otrovali su Cara Dušana i više puta su prisvajali SPC i kod Turaka se zalagali za njeno uništenje.Od grčkih bogova i mitologije su proizašle sve devijacije i satanizmi,koji i danas opterećuju sva društva.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija