• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mozzartsport

13.06.2017

09:53

BOBI BI MEĐU "ORLOVE"! Marjanović: Spreman sam, ali pita se selektor!

Košarka

BOBI BI MEĐU "ORLOVE"! Marjanović: Spreman sam, ali pita se selektor!

Podeli vest

Srpski košarkaš u NBA ligi Boban Marjanović priznao je da se nada pozivu selektora reprezentacije Aleksandra Đorđevića za Evropsko prvenstvo

 

 

Marjanović je prošlog leta neočekivano odustao od igranja za "orlove" pred kvalifikacije za Olimpijske igre, pa se sada čeka odluka selektora Đorđevića, da li će pozvati centra Detroita za Evropsko prvenstvo.

Nisam sa selektorom obavio nikakav razgovor, ali ima vremena, ima još dovoljno dana pred nama. Nadam se da će biti sve ok i da ću biti u državnom timu - rekao je Marjanović za Mocartsport.

On je u ponedeljak uveče bio u "Pioniru" na prvom meču finala plej-ofa između Crvene zvezde i FMP-a.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

"I TATA BI SINE". NAŽALOST PITA SE SELEKTOR ALI MISLIM DA JE ZLOPAMTILO I DA OD POZIVA NEMA NIŠTA. SUJETA JE SUJETA. NIŠTA SE TU NEMOŽE.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija