• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.06.2017

00:15

KARADŽIĆ VERUJE U DEVOJKE: Igra ohrabruje, možemo da dobijemo Slovenke! Brine me Ana!

Košarka

KARADŽIĆ VERUJE U DEVOJKE: Igra ohrabruje, možemo da dobijemo Slovenke! Brine me Ana!

Podeli vest

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Stevan Karadžić rekao je posle poraza od Francuske u drugom kolu Grupe C Evropskog prvenstva da je njegova ekipa pružila znatno bolju igru nego u prvom meču protiv Grčke

Ženska košarkaša reprezentacija Srbije pretrpela je večeras drugi poraz na Evropskom prvenstvu u Češkoj, pošto je u drugom kolu Grupe C poražena od Francuske 73:57 (19:15, 15:18, 9:19, 21:14).

Današnje izdanje je mnogo bolje nego juče, ali je protivnik bio mnogo jači od Grčke. Ohrabruje povratak protiv Sonje Petrović, koju nisam planirao da držim ovoliko u igri, ali pošto smo 30 i nešto mintua imali priključak, igrala je više nego što treba. Dala je veliki doprinos našoj boljoj igri - rekao je Karadžić novinarima posle utakmice u Pragu.

Srbiji je za plasman u šesnaestinu finala Evropskog prvenstva u Češkoj potrebna pobeda u ponedeljak protiv Slovenije od najmanje sedam poena.

- Slovenija jako dobra igra. Juče su na jednu loptu izgubili od Francuske i tu su se potrošile, ali su danas isčupale trijumf protiv Grčke. One su jako dugo u jednom sastavu kod istog trenera koji je bio i s njima u Celju. Igraju atipično s dva pleja, agresivne su, poletne. Naša igra od danas ohrabruje, bili smo energičniji i ako tako bude protiv Slovenije, možemo do pobede od sedam poena - rekao je Karadžić. 

Najviše brine povreda Ane Dabović, koja je neizvesna za Sloveniju.

- Sada sve zavisi od našeg lekarskog tima. Imamo dan i po do utakmice sa Slovenijom, ali ja se nadam da će njena povreda lista biti u redu. Nema hematom, ali šta se dešava u njenoj nozi to ne možemo da znamo, zbog čega je opet došlo do povrede. U poslednjoj proveri sa Japanom pred EP je probila led i bila je koliko-toliko zdrava. Nije logično da bude spremna. Mnogo je trenirala i sa strane, vozila bicikl, radila na traci, ali je to sve drugačije od sprinta na parketu, doskoka, zaustavljanja...- rekao je Karadžić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 6 godina

Jel selektor onaj sto je pucao po 30razlike pa je onda presao na zenski basket!?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija