• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.06.2017

21:23

DUDA SE OPRAŠTA U ATINI! Olimpijakos organizator meča u čast srpskog trenera!

Košarka

DUDA SE OPRAŠTA U ATINI! Olimpijakos organizator meča u čast srpskog trenera!

Podeli vest

Proslavljeni košarkaški stručnjak Dušan Ivković će poslednji meč na klupi nekog tima odigrati u Atini, gde će 20. septembra protiv Olimpijakosa predvoditi Tim zvezda

Meč pod nazivom "Zvezde Dušana Ivkovića" biće odigran 20. septembra u "Dvorani mira i prijateljstva", a jedan od sigurnih učesnika je legenda kluba iz Pireja, Vasilis Spanulis.

- Sa zadovoljstvom sam prihvatio ideju Olimpijakosa da se u Atini odigra moja poslednja utakmica koju ću voditi sa klupe. Ovom utakmicom želim da se zahvalim Olimpijakosu, ali i svim mojim bivšim igračima, kolegama trenerima i svim ljudima košarke sa kojima sam sarađivao, a koji su mi omogućili da uživam u svom poslu i radim ono što najviše volim više od 40 godina - kazao je Ivković.

Srpski trener je poručio da je Grčka njegova druga kuća i Olimpijakos njegov tim.

- Želim  da se zahvalim svakom navijaču Olimpijakosa i posebno vlasnicima i upravi kluba što organizuju ovu utakmicu. Radujem što ću još jednom biti u punoj Dvorani mira i prijateljstva. Voleo bih i sve vas pozivam da se ponovo tada okupimo i pomognemo u prikupljanju sredstava za pomoć deci Srbije i Grčke - poručio je Ivković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost
Društvo

Biće više infarkta i šlogova! Zbog nagle promene vremena lekari u pripravnost

Taman što se većina navikla na visoke temperature, koje su iznad vrednosti za ovo doba godine, meteorolozi najavljuju nagli pad temperature u noći između utorka i srede, a prof. dr Predrag Mitrović, kardiolog iz Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Srbije kaže da se ona može odraziti na ceo organizam, te da se opet očekuje da najveći problem imaju kardiovaskularni bolesnici, a mogu se očekivati i gastritisi i čir na želucu.

16.04.2024

10:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija