• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.06.2017

23:04

NAJBOLJI KOMPLIMENT KOJI JE TEO DOBIO: Mnogima će laknuti ako Miloš ode u NBA!

Košarka

NAJBOLJI KOMPLIMENT KOJI JE TEO DOBIO: Mnogima će laknuti ako Miloš ode u NBA!

Podeli vest

Srpski košarkaš Stefan Marković je na najbolji način opisao igru kapitena "orlova", rekavši da će mnogim igračima laknuti ako miloš Teodosić odluči da ode u NBA ligu

Novi plejmejker Himkija je u razgovoru za ruske medije prokomentarisao i situaciju oko Miloša Teodosića, odnosno njegovog eventualnog odlaska u NBA ligu.

Mislim da je Teodosić spreman za američku ligu, posebno sa svojom vizijom, sposobnošću da organizuje napade i deli pasove. Kao ljubitelj košarke i njegov veliki navijač bi voleo da ga vidim da igra preko bare. Ipak, u NBA mnogo zavisi i od toga u kakvu sredinu odeš. Nisam tamo igrao, ali imamo primer drugih kvalitetnih evropskih igrača koji se nisu proslavili - poručio je Marković.

Bivši reprezentativac Srbije smatra da bi mnogim klubovima laknulo ukoliko bi se Teodosić odlučio za odlazak “preko bare”.

- Ne samo u VTB ligi, već bi i svi timovi u Evroligi odahnuli. Igrač njegovog kalibra godinama je pravio probleme rivalima, ali i u slučaju njegovog odlaska CSKA neće biti mnogo slabiji - istakao je Marković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija