• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.07.2017

16:37

JOKIĆ RAZOČARAO PASPALJA: Misli da igranje za Srbiju nije pametno! Zato je neko Nikola, a neko Miloš!

Košarka

JOKIĆ RAZOČARAO PASPALJA: Misli da igranje za Srbiju nije pametno! Zato je neko Nikola, a neko Miloš!

Podeli vest

Legenda naše košarke Žarko Paspalj istakao je da je Nikola Jokić samo nastavio trend iz prethodnih godina, ali i naglasio da postoje igrači poput Miloša Teodosića

Otkazivanje Nikole Jokića reprezentaciji Srbije za predstojeći Eurobasket glavna je tema domaće sportske javnosti.

Svoj stav izneo je i bivši kapiten naše reprezentacije Žarko Paspalj.

- Ti problemi sa reprezentacijom se nastavljaju. Svake godine se nađe neki pojedinac koji proceni da igranje za Srbiju nije najpametnija stvari koju može da radi preko leta. Nije to mali problem, pogotovo ako se radi o nekome ko bi trebalo da buide nosliac reprezentacije - rekao je Paspalj za Srpski Telegraf.

Čuveni kapiten zlatne generacije srpskih reprezentativaca iz devedesetih, kao poseban primer izdvojio je Miloša Teodosića, čiju posvećenost reprezentaciji narod najbolje prepoznaje, jer nikada lični interes nije stavio ispred Srbije.

- S druge strane, imamo Miloša, koji je odavno pokazao koliko voli nacionalni dres i nikada nije stavio lični interes ispred Srbije. Njegovo ponašanje i posvećenost ne treba hvaliti, narod to zna da prepozna, a pravu nagradu za to če dobiti kada bude završio karijeru - zaključio je Paspalj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Čiča Avalski

pre 6 godina

Sada se nad njim svi proseravaju .. a gde su bili kada su ga kaširali iz reprezentacije i ostavili ga bez mnooogo većeg angažmana na putu ka NBA ... da je tada bio reprezentativac, imao bi par milja dolara više..ZABORAVILI STE BARABE ???

boco

pre 6 godina

divac i paspalj su prvi poceli da ne igraju za reprezentaciju nikola je odlucio kako je odlucio i to je njegova stvar, ja bi licno volio da igra i mislim da je bolje za njega da odigra ovo prvenstvo jer je ovo takmicarsko takmicenje i sa tim i napredovanjem na njemu se ne moze nista usporediti, alo ako je odlucio drugacije o kej, ne treba ga zbog toga smatrati izdajnikom i razapinjati ga na stub srama

okle

pre 6 godina

Svake godine se nađe neki pojedinac koji proceni da igranje za Srbiju nije najpametnija stvari koju može da radi preko leta.......sramota je ne igrati za reprezentaciju ugledajte se na Hrvatski patriotizam kako HRVATI IGRAJU ZA SVOJU REPREZENTACIJU JOKIC ce svakako da napravi karijeru u NBA a i novac ALI DUHOVNO NECE BITI ZADOVOLJAN KAO STO SU BILI ZADOVOLJNI DIVAC PASPALJ DJORDJEVIC BODIROGA ............................. A AKO PADNE FORMA MA RJANOVICU KOJI JE ODBIO DA IGRA ZA REPREZENTACIJU A SADA MOLI DA IGRA NA EUROBASKET DA BI SE PONOVO PRODAO TAKO CE BITI I SA JOKICEM.........................REPREZENTACIJA SE VOLI A NE DA SLUZI ZA PROMOCIJU KOSARKASA JOKICU SRECNO TI BILO ALI NIKAD NECES BITI LEGENDA SRPSKE KOSARKE ]\ . Svake godine se nađe neki pojedinac koji proceni da igranje za Srbiju nije najpametnija stvari koju može da radi preko leta. Nije to mali problem, pogotovo ako se radi o nekome ko bi trebalo da buide nosliac reprezentacije - rekao je Paspalj za Srpski Telegraf\\\\.

dudu

pre 6 godina

Aman pustite dečka, biće dana za megdana. Voleo bih da igra, ali ne igra i šta je tu je, igraćemo i bez njega. A kako hrvati igraju to zna svako ko prati košarku. Ima na youtube kako su protiv nas prolazili. Džaba im međugorska gospa i ostale gluposti jer od atinskog ep 1995 ne postoje! U NBA je jedini veliki trag ostavio Kukoč. Palja je mnogo dobar čovek, humanista i jedno od najboljih evropskih krila svih vremena, ali je zaboravio da danas nije isti broj utakmica, način treninga, konkurencija, kao što je bilo u njegovo vreme. A ekskluziva bi bila da kaže kako je Dulo vrbovao njegovog pljevljaka Pekovića da igra za cg, a ne za srbiju, a dečko se lomio. Tad je bio u top formi i falio nam je centar tog kalibra.

Djidja

pre 6 godina

A sve ovo gore rečeno izjavi Žarko Paspalj iz Crne Gore iz podgoričkog naselja Tološi koji prezire državu u kojoj je rodjen i u kojoj je stasao. našao se da morališe i mjeri nekome patriotizam.

Nenad

pre 6 godina

Rodjen da , ali Srbin iz Potkozarja u Bosanskoj Krajini. Njegovi se u Cg doselili 60- tih god. prošlog veka. Tako da je on Srbin i tako se oseca. Neko od naših ko je rodjen u Nemackoj treba da voli vise Nemacku od Srbije ili ?

milos

pre 6 godina

pa jbg nemoze svako da bude MILOS. \nzato postoje NIKOLE jer su NIKO.\nbravo momci do titule. veliki pozdrav od MILOSA VELIKOG iz PARTES-PARIS\n

Nenad

pre 6 godina

Na zalost, postoje i djidje, cica avalski i ostali likovi kojima je vecera pre vere, opravdali bi svakoga samo da je protiv sopstvene drzave, za rad njihovih stomaka. Svako zito ima kukolja. Jokic i njemu slicni su sramota srpskog sporta.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija