• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.07.2017

19:46

TEO IMA POSEBNE KLAUZULE U UGOVORU! Evo koliko Srbin dobija ako Klipersi raskinu saradnju!

Košarka

TEO IMA POSEBNE KLAUZULE U UGOVORU! Evo koliko Srbin dobija ako Klipersi raskinu saradnju!

Podeli vest

Američki mediji otkrili su detalje ugovora koji je Miloš Teodosić potpisao sa LA Klipersima

Kapiten Srbije potpisao je dvogodišnji ugovor sa Klipersima vredan 12,3 miliona dolara. ESPN je otkrio neke sitnice. Dogovor je takav da kapiten reprezentacije Srbije nakon prve godine ugovora može da bira da li će ostati ili ne.

Ukoliko odluči da izađe iz ugovora automatski postaje slobodan agent. Ali, ako odluči da ostane to ne mora da znači da će i sezone 2018/2019 igrati u Los Anđelesu. Klipersi imaju opciju da otpuste Miloša ukoliko on odluči da ostane, a ukliko oni budu nezadovoljni njegovim igrama. 

U tom slučaju, oni će morati Teodosiću da uplate dva miliona evra kao kompenzaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cepe

pre 6 godina

Evo da se kladimo da ce da otpuste posle prve godine !!!

Djole

pre 6 godina

Čemu takav komentar,pa Teo je vrhunski igrač i verujem da bi se i na Marsu snašao.Gomila igrača iz Evrope,koji su realno slabiji od njega je igralo ili igra veoma dobro u NBA,mislim da neće imati nikakav problem da se uklopi!

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija