• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.07.2017

21:11

RAT NA JADRANU! Nova paljba iz Karpoša: ABA ligu vode ped*ri! Čoviću, dođi u Skoplje po pare!

Košarka

RAT NA JADRANU! Nova paljba iz Karpoša: ABA ligu vode ped*ri! Čoviću, dođi u Skoplje po pare!

Podeli vest

Makedonski klub se ne miri sa pozivom da se takmiči u Drugoj ABA ligi, pa je u novom saopštenju burno reagovao na prethodno propisanu kaznu, i uputio oštre reči na račun Nebojše Čovića

Makedonski klub je prošle godine bio učesnik Jadrana, a nakon što su dobili poziv da se priključe Drugoj ABA Ligi, prvi čovek Karpoša Ognjen Dedić osuo je paljbu poručivši da "ligu vodi banda koju čine FMP, Crvena zvezda, Budućnost, Cedevita i Olimpija".

Zbog tog poteza rukovodstvo ABA je kaznilo Karpoš novčanom kaznom od 12 hiljada evra, ali i najavom višegodišnje suspenzije iz svih takmičenja pod njenom jurisdikcijom.

Tim povodom ponovo se oglasio klub iz Makedonije. Karpoš je medijima prosledio saopštenje naslovljeno "ABA = mala grupa pedera (gangstera)", prenosi Mondo.

Ne bi bilo iznenađenje i da Čovićev treći tim KK 'Mrzim ceo svet' uđe u ovo takmičenje

Ognjen Dedić, predsednik Karpoš Sokolija

- Činjenica da nisu odgovorili na moje argumente iznesene u prethodnom intervjuu jasno govore da ABA ligu vodi mala grupa ped*ra odnosno gangstera. Funkcionišu kao u gangsterskom sistemu u kome se napada u čoporu. Nijednom gangsteru nisu važni argumenti kada se radi o novcu. Siguran sam da u budućnosti neće naći neku ovcu koja će im dati 150.000 evra i onda ih izbaciti iz takmičenja - stoji na početku oštrog saopštenja koje je potpisao prvi čovek ovog kluba Ognjen Dedić.

U istom tonu se iz Karpoša poručuje i da njih ne zanima da igra u drugom rangu Jadrana, da to više od njih zaslužuje FMP kome "nude" to mesto.

- Ovaj tim se zahvaljujući svom gazdi održava veštački u jadranskom društvu. Skoro 70% pobeda je ostvario zahvaljujući pomoći sudija. Tako Nebojša Čović, koji je prvi čovek i Crvene zvezde, pokazuje ko je gazda u ABA ligi. Ne bi bilo iznenađenje i da Čovićev treći tim KK 'Mrzim ceo svet' uđe u ovo takmičenje. Zato apelujem na sve ostale normalne timove ABA lige, kojih nije puno, da ne dozvole takvim osobama da kroje politiku. Šampion je poznat unapred... - poručio je Dedić i dodao da oni koji "odbijaju da budu poslušnici prolaze loše".

Iz Karpoša pozivaju predsednika ABA lige Nebojšu Čovića da dođe u Makedoniju i uzme novac od kazne (12.000) i poručuju da će se ovo takmičenje uskoro ugasiti.

- Karpoš Sokoli je ozbiljan klub koji se nalazi u jednoj od najboljih opština u Makedoniji i možemo da biramo naše društvo, a to definitivno nisu Čović i ostali koji nisu na našem nivou. Koristim priliku da pozovem Čovića u Skoplje da uzme 12.000 evra za propisanu kaznu. Ne postoji advokat koji se ne smeje ovoj kazni. Kako sada stvari stoje, ABA liga će uskoro biti mrtva zbog svih sra*a koja se dešavaju. Na kraju će taj novac dobro doći za sahranu ovog takmičenja, odnosno za popa i sveće - zaključio je Ognjen Dedić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija